Weerbericht:
Opklaringen, nevelig en lokaal mist. Overdag bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer duikactie na schietpartij

Toegevoegd: 22-09-2011, 13.06 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij de Schuitvaartgracht in Vlissingen is vanochtend opnieuw gezocht naar aanleiding van de schietpartij zondagmiddag.


De zoekactie startte vanochtend rond 10.00 uur. Technisch rechercheurs van de Politie Zeeland gingen met een grote magneet het water in om te zoeken naar metalen voorwerpen. Zij kregen daarbij assistentie van duikers van de Stadsgewestelijke brandweer.

Zondagavond werd bij de Schuitvaartgracht ook al gezocht door duikers van het arrestatieteam. Dat gebeurde naar aanleiding van aanwijzingen dat er mogelijk sporen in het water lagen die verband hielden met de schietpartij. Er werden sporen aangetroffen en naar aanleiding van nieuwe informatie is dus ook vandaag weer gezocht naar sporen. Het zoeken is nog bezig.

Zie ook:
- Dossier Moord en Doodslag
- Een verdachte schietpartij weer vrij (20-09-2011)
- Slachtoffer schietpartij overleden (20-09-2011)
- Tweede arrestatie schietpartij (19-09-2011)
- AT ingezet in Vlissingen (18-09-2011)
- Arrestatie schietpartij Vlissingen (18-09-2011)
- Man neergeschoten in Vlissingen (18-09-2011)


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750