Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer ernstig ongeluk Veere

Toegevoegd: 14-10-2011, 15.32 uur - Update: 14-10-2011, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Polredijk in Veere is vanmiddag een motorrijder zeer ernstig gewond geraakt.

De motorrijder, een 45-jarige man uit de gemeente Borsele, vloog door nog onbekende oorzaak rond 13.15 uur uit de bocht tussen de jachthaven en de Fazantenlaan. Aanvankelijk werd gemeld dat het ongeluk was gebeurd op de Bosweg (N663), maar die locatie bleek dus niet geheel juist. Een motorambulance, een ambulance en de traumahelikopter kwamen ter plekke om het slachtoffer te stabiliseren.


De gewonde kon rond 14.50 uur, ruim anderhalf uur na de melding, in de helikopter worden geschoven om zo overgebracht te worden naar een ziekenhuis. De weg moest toen nog worden gereinigd door de brandweer. Uit de motor was immers een fikse hoeveelheid brandstof gelekt. De motor is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee.

De Polredijk was gedurende de afwikkeling van het ongeluk afgesloten voor het verkeer. Het slachtoffer liep meerdere ernstige botbreuken op, maar is buiten levensgevaar.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chantal (26-10-2011 om 15:01)
Heey van harte beterschap als je dit leest. ik was op het buro en zag je op afwezig staan dus je collega vertelde me dat jij het was van het ongeluk. heeeeeeel veel sterkte.
Jw (20-10-2011 om 20:28)
Het slachtoffer is mijn buurman. ik ken hem, hij werkt bij de politie. Hij heeft ook een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. ik weet zeker dat hij niet te hard gereden heeft. vrijdag 21 oktober mag hij weer naar huis uit het ziekenhuis.
Zeeuwserkanniet (16-10-2011 om 11:17)
Ook bestuurders van een auto rijden daar regelmatig te hard!! De meneer had gewoon pech onderuit gegaan te zijn Sterkte en beterschap
QuasiMoto (16-10-2011 om 11:00)
Ik wens de motorrijder een (voor)spoedig herstel. Gelukkig zijn de bekrompen geesten die hier reageren veruit in de minderheid. Niet elke motorrijder is een snelheidsduivel. Generaliseren werkt een negatieve houding tav motorrijders in de hand en vormt daarmee een groot en onderschat gevaar.
W. (16-10-2011 om 08:30)
Er wordt hier inderdaad hard gereden maar misschien is dat niet de oorzaak? er liggen steentjes op sommige stukken van de weg en er wil ook nog wel eens een vogel of konijn ofzo oversteken dus je weet het maar nooit. niet te snel oordelen!
Robbert (15-10-2011 om 21:20)
Vandaag nog even een rondje op de motor gedaan, was er prachtig weer voor, 2 keer niet gezien door automobilisten omdat ze gewoon niet willen kijken en hun koekblik er zomaar tussendouwen.. verschrikkelijke lui, daarom rij ik liever op Zandvoort of Assen dan op de weg.
Cookie-instellingen beheren