Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig tractorongeluk Grijpskerke

Toegevoegd: 17-10-2011, 22.07 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Bij een ongeluk met een tractor is vanavond in Grijpskerke een man ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer raakte rond 20.15 uur zwaargewond toen hij door nog onbekende oorzaak met de tractor in een slootje tussen een akker en een weggetje bij een boerenerf belandde. Het ongeluk gebeurde nabij de Frederik Barbarossaweg.

Toen de hulpdiensten het ongeluk gemeld kregen, lag het slachtoffer nog bekneld onder de tractor. Zodoende werden direct twee ambulances en meerdere brandweerwagens ter plekke gestuurd. Al vrij snel na de melding kon de onfortuinlijke bestuurder worden bevrijd. Hij was aanspreekbaar maar had wel zware verwondingen. Zodoende werd alsnog een traumahelikopter opgeroepen.

Het Mobiel Medisch Team landde op een nabij gelegen veld. Rond 21.20 uur, ongeveer een uur na het ongeluk, werd de gewonde per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het traumateam steeg even later weer op.

Het Waterschap Scheldestromen is ter plekke gekomen omdat er onder meer olie uit de tractor lekte. De burgemeester van de gemeente Veere kwam betrokkenen een hart onder de riem steken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren