Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Inbraken winkelcentrum Dauwendaele

Toegevoegd: 14-11-2011, 18.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen zaterdag 17.30 en zondag 15.00 uur is er ingebroken in het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg.


Het is onbekend hoe men in het winkelcentrum is gekomen. Binnen werden vijf winkels opengebroken waarbij rolluiken en sloten werden vernield. Uit één van de winkels werd een kluis met paar honderd euro gestolen.

Uit twee winkels verdween een geldbedrag variërend tussen vijf en honderd euro. Uit de vierde winkel werd een steekkarretje weggenomen en uit de vijfde winkel wordt niets vermist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (15-11-2011 om 14:51)
@Bert vind dit wel een heel rare opmerking van jou.Er is wel politie hoor maar die kunnen natuurlijk niet op ieder hoek wachten of er mss een inbreker rondloopt . Wat ik mij wel afvraag is of er in dat winkelcentrum camera's hangen. In mijn beleving niet,kan het ook mis hebben.
Jahoor (15-11-2011 om 14:00)
Dus..als er word in gebroken is het gelijk een slechte wijk? dus als er ergens word ingebroken is het gelijk een slechte buurt?
Bert (14-11-2011 om 21:34)
Zo zie je maar weer wat voor "goede" wijk Dauwendaele is.De zoveelste inbraak.En waar is de politie als je ze nodig hebt?Nergens!Ze durven zelfs de wijk niet meer in na 9 uur 's avonds.Bang dat ze de drugsdealers moeten aanpakken die daar rondhangen.Kost ze weer teveel tijd.De gemeente idem dito.
Cookie-instellingen beheren