Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Jongens met zwaar vuurwerk aangehouden

Toegevoegd: 25-11-2011, 10.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Naar aanleiding van meerdere klachten over zwaar vuurwerk in Goes heeft de politie een onderzoek ingesteld. Dit resulteerde in de aanhouding van twee minderjarigen uit de gemeente Goes.
 
Eén van de jongens bleek in het bezit van vier zo genaamde super cobra's 6. De andere jongen wordt verdacht van de handel in vuurwerk. Bij hem werden 23 super cobra's 6, 15 lawinepijlen en 3 shells aangetroffen.


Dit betreft allemaal zwaar illegaal vuurwerk. De jongens zijn na verhoor heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ItsMe (25-11-2011 om 10:26)
Justitie gaat dit jaar veel zwaardere straffen eisen voor iedereen die zich met illegaal vuurwerk bezighoudt. Taakstraffen maken plaats voor maandenlange celstraffen. Ook krijgen overtreders een strafblad, melden de Stichting Consument en Veiligheid en het Openbaar Ministerie dinsdag. Bron: Novum
Cookie-instellingen beheren