Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man steelt politiebike in Hulst

Toegevoegd: 29-11-2011, 22.04 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Dinsdagmorgen is in Hulst een 23-jarige man aangehouden vanwege de diefstal van een politiefiets.


In het afgelopen weekend was er een opstootje in het centrum van Hulst. Er werd een man aangehouden die een agent beledigd had. Eén van de agenten die assistentie verleende bij die aanhouding had zijn mountainbike geparkeerd.

Op een zeker moment is de 23-jarige man er met de dienstfiets van de agent vandoor gegaan. De diefstal werd direct opgemerkt door een andere agent. Deze zette de achtervolging in. In de Lange Nieuwstraat werd het de fietsendief te heet onder de voeten. Hij gooide de fiets neer en verdween in het centrum van Hulst.

Uit onderzoek is naar voren gekomen wie de fietsendief was, met deze aanhouding als gevolg. De man is verhoord en met een dagvaarding op zak weer naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (30-11-2011 om 12:47)
Je ziet las er iets bij hun eigen gebeurt hebben ze de dief zo maar las er ingebroken word bij je zoeken ze niet eens en was hij wel op slot die fiets krijg hij daar ook boete voor of doe die da bij eigen volk niet politie dit bewijs weer eens
Gianna (30-11-2011 om 12:09)
Tuurlijk Willem, wat een stoute agent.... En een politieauto moeten ze voortaan ook netjes in een parkeervak zetten. Ik heb toch liever dat een agent van zijn fiets afspringt en collega's gaat assisteren in plaats van zich te bekommeren over de correcte stalling van een fiets.
Rien (30-11-2011 om 12:09)
Wat is het toppunt van Lef ? Een politiefiets jatten waar de agent bij staat :-)))))))))
Dat_ene_regeltje (30-11-2011 om 11:48)
Jammer om te lezen dat er nog mensen zijn die opmerkingen maken over het op slot zetten van een fiets?! Ik stond er toevallig op te kijken die nacht en ik zal je zeggen dat er niet eens tijd was om die fiets op slot te zetten omdat die ene kerel vol verzet bood toen de politie hem mee wilde nemen!
Fietsslot (30-11-2011 om 11:43)
Fiets op slot ? .... fiets op slot ? .... Kromme beredeneringen hier. Het zou zo moeten zijn dat niemand z'n fiets op slot hoefde te zetten. Men moet gewoon met z'n fikken van andermans eigendommen afblijven ! Maar ja, dan zou ik als fietsslot werkeloos worden.
Fred (30-11-2011 om 10:03)
Zo zie je maar ,de burger de les willen lezen maar ook onze dienaars moeten hun fiets op slot zetten
Cookie-instellingen beheren