Weerbericht:
Onbewolkt en kleine kans op een ondiepe mistbank, overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorblok van bromfiets gestolen

Toegevoegd: 30-11-2011, 10.34 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Afgelopen dinsdag werd uit de tuin van een woning een motorblok van een bromfiets gestolen.

Omstreeks 05.00 uur werd melding gedaan dat in de Spoorstraat goederen werden wegenomen. Zou gaan om een drietal personen waarvan één op de fiets was weggereden. Agenten gingen ter plaatse op onderzoek uit.

Op de Westelijke Bermweg werd een 18-jarige Vlissinger, aangehouden. Hij was op de fiets en had een motorblok bij zich. Op de Bermweg werden kort daarna nog een 21-jarige Middelburger en een 29-jarige man uit Uden aangehouden.

Uit de verhoren is gebleken dat deze laatste twee mannen niets met de diefstal te maken hadden. Zij zijn inmiddels in vrijheid gesteld. De 18-jarige Vlissinger zit nog vast. In verband met deze zaak is woensdagmorgen in zijn woning nog een 21-jarige Oost-Souburger aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oma (30-11-2011 om 13:03)
Je blijf met je handen van een andermans zn spullen ...goed werk politie!!
Br (30-11-2011 om 12:39)
Echt hongerige mensen, mensen in vlissingen en souburg gunnen mekaar het daglicht niet eens, alleen maar niksgunners hier! Je mag niet wat (moois) hebben wat een ander niet heeft!