Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig ongeluk 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 01-12-2011, 12.26 uur - Update: 01-12-2011, 13.40 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Op de Heinkenszandseweg (N667) bij 's-Heerenhoek is een ernstig verkeersongeluk gebeurd.

Een vrouw reed rond 12.20 uur door nog onbekende oorzaak met haar personenauto tegen een boom. De auto klapte terug en belandde uiteindelijk in een naast de weg gelegen sloot. Het slachtoffer raakte niet bekneld.


Er werden twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen. De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. De gewonde is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar exacte letsel is niets bekend.

Vanwege het ongeluk moest de weg enige tijd worden afgesloten. De politie leidde het verkeer om beurten via een fietspad langs het ongeluk. De auto moest worden weggesleept.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ann van kuijk (15-12-2011 om 13:41)
Hallo Als dit het ongeval was op de heinkenzandseweg, dan ben ik dat geweest,denk ik We hebben samen wat tijd door gebracht.M Mocht je contact willen hebben , en ik was ook wel benieuwd hoe het was, Vriendelijke groetjes ann
Geanne (6-12-2011 om 15:30)
Weet iemand wie de mensen uit de zwarte mercedes waren die bij mij zijn geweest en mij hebben geholpen zolang de ambulance er nog niet was? Graag komen we met u in contact.
P Minnaard (1-12-2011 om 15:51)
Veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren