Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Hond gestolen bij gewelddadige overval

Toegevoegd: 04-12-2011, 18.22 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - In een woning aan de Werrilaan in 's-Heerenhoek is zaterdagavond een gewelddadige overval gepleegd.


Omstreeks 18.15 uur werd aangebeld bij de woning. Toen de bewoner de deur opende, drongen enkele personen zijn huis binnen. De bewoner werd mishandeld en liep daardoor diverse kneuzingen op.

Even later verlieten de daders het pand weer. Ze namen diverse goederen. Ook stalen ze een hond. De hond, een teefje, is een kruising tussen een herder en een rottweiler. De daders zijn vermoedelijk weggereden in twee voertuigen, richting de polder.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Wie is iets opgevallen in de omgeving van de woning rond bovengenoemd tijdstip en wie weet waar de hond nu is. U kunt bellen met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (5-12-2011 om 08:38)
Ik ga zeker uitkijken naar de hond hier in Vlissingen, Lara heet ze zag ik wat meer eigenschappen van de hond zouden welkom zijn.
Roos (5-12-2011 om 08:28)
Wat een rare wereld toch!! waarom geen fotos van de hond hier???? de daders krijgen recht op privacy, die krijgen we nooit te zien! maar de hond zal herkenbaar zijn! sterkte voor de mensen die dit is gebeurt, hopelijk wordt jullie hond snel gevonden [de daders ook!]
D. (5-12-2011 om 07:49)
Stelletje dierenbeulen. Dat beest je is straks getraumatiseerd, als het nog leeft. Hoop dat de hond de dieven is goed beet pakt. Ergens ter hoogte van hun strot ofzo?!
Marleen (5-12-2011 om 01:01)
@jan niet iedereen heeft een hond als waakhond er zijn ook mensen die een dier als gezelschapsdier hebben . Ik hoop voor de eigenaar dat hij zijn hond heel gauw terug krigt en dat hij deze vreselijke ervaring gauw te boven komt en daders ga werken met je luie pens
Marga-Dierenhulp-Walcheren (4-12-2011 om 23:28)
@kennis dit moet je aan de Politie vertellen in plaats van hier een vage opmerking maken. Als je dat niet doet ben je net zo erg als dat tuig die haar mee heben genomen sorry hoor. En @Jan niet elke hond vliegt naar je strot gelukkig, en liever een normale huishond dan een valse afgerichte waakhond!
Renata (4-12-2011 om 23:16)
Beetje vreemd verhaal en dan ook nog een vemoeden over verblijfplaats v.d. hond...? Als het mijn dier betrof had ik al lang foto's verspreid in de media. Hoop van harte dat ze het dier goed behandelen.
Cookie-instellingen beheren