Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Schoten gelost op woning Terneuzen

Toegevoegd: 11-12-2011, 10.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 02.15 uur, is er geschoten op een woning in de Jacob van Heemskerkstraat in Terneuzen. De bewoners waren op dat moment thuis.
 
Na het incident is meteen de politie gewaarschuwd en er is een onderzoek opgestart. Uit dat onderzoek bleek dat er op ramen in de woning was geschoten. Er zijn geen gewonden gevallen. De technische recherche van Politie Zeeland heeft een sporenonderzoek gedaan in en om de woning en er zijn verklaringen van getuigen opgenomen.
 
Uiteraard zijn agenten van Politie Zeeland meteen op zoek gegaan naar de dader(s) van dit misdrijf. In de Goudenregenstraat in Terneuzen werd omstreeks 05.00 uur door twee agenten een personenauto aan de kant van de weg gezet voor een controle. Van de drie personen die even later in deze auto bleken te zitten, was inmiddels bekend dat zij mogelijk met het schietincident te maken hadden.


Deze drie zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar worden zij vandaag verder gehoord. De drie betreffen allemaal mannen die afkomstig zijn uit Terneuzen. Ze zijn 23, 39 en 22 jaar oud.

In dezelfde straat brandde zaterdagnacht rond 02.20 uur ook al een auto uit. Volgens een woordvoerder van de politie is hiervan het onderzoek naar de oorzaak nog niet afgerond. Het wordt ook niet uitgesloten dat deze brand in verband staat met het schietincident


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annie (11-12-2011 om 12:26)
Mensen wat is dat nu weer.vrede op aarde voor alle mensen zijn we dat allemaal vergeten.waar gaat het in de wereld naar toe ,niet normaal toch !!!!!!!
IKKUH (11-12-2011 om 11:49)
En de nacht ervoor daar een auto uitgebrand.... de wereld wordt steeds gekker...
Cookie-instellingen beheren