Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Ernstig ongeluk in Overslag

Toegevoegd: 16-12-2011, 19.12 uur
Door: Roland de Jong
OVERSLAG - In het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Overslag is aan het begin van de avond een ernstig verkeersongeluk gebeurd.

Door nog onbekende oorzaak botste een Belgische personenauto rond 16.50 uur op de Provincialeweg tegen een boom. Het voertuig kwam vanuit de richting van de Provincialeweg. Het ongeluk gebeurde vlakbij de grensovergang bij de Kruisstraat en de Rode Sluisweg.


Aanvankelijk werd gemeld dat er alleen materiële schade was bij dit eenzijdige ongeval, maar al snel bleek dat de situatie toch ernstiger was. Er was sprake van een beknelling en er werd gemeld dat er iemand uit de auto was geslingerd. Brandweerploegen uit Axel en Zuiddorpe werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Er raakten in totaal drie personen gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van hun letsel is nog niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weggesleept. De weg is enige tijd dicht geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Al (19-12-2011 om 15:46)
Aanvulling op onze 1ste email. Waterschap is van deze racebaan op de hoogte. Hun blijven volhouden dat dit een veilge weg is. Jammer genoeg wil Waterschap niet meewerken aan snelheids remmende maatregelen op dit stukje weg. Bij metingen van de Politie zijn snelheden van boven de 100 km P/U gemeten.
Al (19-12-2011 om 15:39)
Jammer genoeg de zoveelste ongeluk op dit kruispunt. Gelukkig zonder dodelijke afloop. Je vraagt je alleen af, hoe lang dit nog zo blijft. De proviciale weg is en blijft zoals door Edwin omschreven en Racebaan.
Hendrik (18-12-2011 om 10:58)
Bij nader onderzoek blijkt dit ongeval de oorzaak te zijn van "vluchtmisdrijf" van de tegenpartij !!! Spijtig dat er nog zulke mensen rondlopen, die hun verantwoordelijkheid ontlopen, wat indien er overledenen bij waren? Gewoon schandalig.
C (18-12-2011 om 01:10)
En maar oordelen... zie nergens staan dat mevrouw te hard heeft gereden.. heel veel sterkte voor de slachtoffers
Peter (17-12-2011 om 12:21)
@ Edwin (17-12-2011 om 11:32 uur): Think bright before you write en lees in het artikel "Vrouw liep zware verwondingen op" waarin de bestuurder verklaard dat hij hard moest remmen. Suggestieve opmerkingen / comments over toedrachten van ongevallen kunnen de betrokkenen kwetsen...
Edwin (17-12-2011 om 11:32)
Deze provinciale weg is verleidelijk als racebaan, want dat er sneller gereden wordt dan de toegestane 60 per uur is wel bekend. Alleen, de bomen die er staan kennen geen mededogen.
Cookie-instellingen beheren