Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Meeuw gered uit boom in Goes

Toegevoegd: 26-12-2011, 13.56 uur
De meeuw was vast komen te zitten in een tak.
De meeuw was vast komen te zitten in een tak.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft op Tweede Kerstdag een meeuw gered die in Goes vast was komen te zitten in een boom.

De brandweer werd rond 10.25 uur opgeroepen voor de melding aan de Industriestraat. De dierenambulance was toen al ter plaatse, maar kreeg het diertje niet uit de boom. Het zat met een poot vast aan een tak.


De brandweer heeft de vogel losgehaald en overgedragen aan de dierenambulance. De meeuw is naar opvang De Mikke in Middelburg gebracht voor nader onderzoek.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (27-12-2011 om 22:19)
Als we de natuur zijn gang moeten laten gaan, laat dan ook de drankrijders die zich elk weekeinde kapot rijden, of de hardrijdende VW Golfjes lekker omgevouwen om een boom zitten, hoeven we de brandweer daar ook niet op af te sturen. Domheid zit ook in de mens zijn natuur.......
Jeroen (27-12-2011 om 20:57)
De reakties hier zijn wel heel uiteenlopend, maar ik ben blij dat er zo veel mooie bij zitten. Laten we alstublieft meer respekt hebben voor alle vormen van leven, mens, dier en plant. Onze fantastische Koningin Beatrix heeft er een prachtige Kersttoespraak over gehouden. Ik was daar erg blij mee.
Marco (27-12-2011 om 19:11)
Ja, laat de natuur zijn gang gaan, op Animalplanet zie je ook hoe een Leeuw zijn eigen jong kapot vreet omdat hij ze niet accepteerd en daar staat dan ook camera mensen bij, help dat klein onschuldig beestje dan ook. Nu zitten jullie te zaniken om een meeuw en ohw wat goed bezig gebla.. idioten!
Mens onder de dieren (2) (27-12-2011 om 18:51)
Er komt een zeikerd bij de dokter. Na enig onderzoek zucht de dokter eens diep .... "meneer zeikerd, u heeft een tumortje hier, een tumortje daar en nog zo een paar gezwelletjes". Het is even stil ... dan knippert de dokter met zijn ogen en zegt: ".......... laat de natuur maar zijn werk doen"!
Mens onder de dieren (27-12-2011 om 18:41)
Ko p neeuw ... (moet het niet toevallig meeuw zijn)? Wie ben jij die zichzelf boven de dieren plaatst? Daarmee plaatst je jezelf niet bepaald onder de slimsten, maar helaas juist bij de dommen. Eender welk dier in nood dat te redden is, dat zal gered worden. Knap werk brandweer, proficiat.
Ko p neeuw. (27-12-2011 om 18:08)
De mensen kunnen allemaal schrijven wat je willen. Maar de natuur moet je zijn gang laten gaan. Zo zal het sterke en slimme overleven, en het zwakke en domme sterven. Dat zorgd ervoor dat de natuur in evenwichtig blijft. Dit noemen ze ECOSystem. En stop met dieren boven een mens te verheffen. MVG
Cookie-instellingen beheren