Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meeuw gered uit boom in Goes

Toegevoegd: 26-12-2011, 13.56 uur
De meeuw was vast komen te zitten in een tak.
De meeuw was vast komen te zitten in een tak.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft op Tweede Kerstdag een meeuw gered die in Goes vast was komen te zitten in een boom.

De brandweer werd rond 10.25 uur opgeroepen voor de melding aan de Industriestraat. De dierenambulance was toen al ter plaatse, maar kreeg het diertje niet uit de boom. Het zat met een poot vast aan een tak.


De brandweer heeft de vogel losgehaald en overgedragen aan de dierenambulance. De meeuw is naar opvang De Mikke in Middelburg gebracht voor nader onderzoek.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leen (27-12-2011 om 13:11)
Mijn oma had gebeld voor die meeuw. Ze vond het ziellig voor die meeuw en zeker op kerst dag.
Anoniem (27-12-2011 om 12:31)
De meeuw heeft geluk, als hij bij mij in een boom had gehangen was hij zonder pardon naar eeuwige meeuwen velden geschoten. Wat een onzin allemaal, hebben we uberhaupt in nederland enig besef van flora en fauna beheer??? Ga meeuwen tellen op de neeltje jans(raak de tel niet kwijt he)
Dima (27-12-2011 om 12:22)
Men moge hopen dat al die ''dierenvrienden'' hier ook mens-vrienden zijn of worden ! Waar blijven we met ons reageren nu er steeds meer ongewenst-ongeboren leven wordt vernietigd ?!! Ik hoop dat deze vogel weer snel de lucht in gaat , maar zeker dat het ongeboren leven bescherming mag verwachten !
Cokkie (27-12-2011 om 11:56)
Belachelijk gedrag van mensen , laat de natuur met rust.
Peter (27-12-2011 om 10:36)
Truus, Zouden we jou eens uit een boom schieten om je uit je lijden te verlossen? Zelf lekker jezelf vol gegeten met de kerstdagen zeker, maar een paar euro voor een dier is te veel zeker? Jammer dat er zoveel kortzichtige mensen in Zeeland wonen.
Arie (27-12-2011 om 10:07)
Iedereen die zo blij is dat de meeuw is gered mag vanaf 1 januari geen gangbaar bio industrie vlees meer eten, alvast bedankt namens mij en de dieren!
Cookie-instellingen beheren