Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Illegaal vuurwerk, man opgepakt

Toegevoegd: 28-12-2011, 13.45 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft woensdag in Oost-Souburg een hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen.


Volgens de politie werd het vuurwerk gevonden in een woning aan de Lunet. Om hoeveel vuurwerk het precies gaat, is niet bekend gemaakt.

Een 19-jarige bewoner is verhoord en het vuurwerk is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H (29-12-2011 om 14:28)
Zo blij toe weer een beetje van die rotzooi minder. Vuurwerk afsteken met oud en nieuw hoort erbij. Maar al die weken ervoor en dat zware illegale spul van die grote dreunen die mogen ze van mij allemaal opppakken.Die hebben zelf geen huisdieren of kleine kinderen die doodsbang zijn .
Marina (29-12-2011 om 10:33)
Velen reageren het is maar 1 dag op 'n jaar. Nou daar dan ook aan houden, hier lopen ze al van half november te knallen en altijd in de buurt van woningen van ouderen, zodat het lekker hard klinkt tussen de hoogbouw?! Heeft die jeugd niets anders te doen, je ziet ze niet, hoort ze alleen. Spannend?
Vwfreak (29-12-2011 om 08:08)
@J Het vuurwerk in het buiteland word vaak minder goed of helemaal niet gekeurd, nederland staat bekend om zijn strenge kwaliteitseisen
Ruud k (29-12-2011 om 01:31)
Huuhh Ik ben hier niet mee eens. Het gaat duidelijk te ver met de jeugd van tegenwoordig .je kan al niet meer alleen over straat lopen waar gaat dit naar toe KIlllll .
Reactie (29-12-2011 om 01:30)
@ Van Es: Denk niet zo kortzichtig. Het vuurwerk uit het buitenland is niet danwel op andere criteria getest. Zo kan knalvuurwerk uit België veel zwaarder zijn dan in Nederland is toegestaan.
Toon (28-12-2011 om 23:42)
Vuurwerk is gevaarlijk in de handen van onbevoegden. Drank op, mogelijk zelfs niet toegelaten rommel. Verbieden!!! Laat het aan bevoegden over om een mooi vuurwerk op een veilige wijze af te steken. Veiliger, kost minder. Simpel: klaar met dat idiote gebeuren door ondeskundigen.
Cookie-instellingen beheren