Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Illegaal vuurwerk, man opgepakt

Toegevoegd: 28-12-2011, 13.45 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft woensdag in Oost-Souburg een hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen.


Volgens de politie werd het vuurwerk gevonden in een woning aan de Lunet. Om hoeveel vuurwerk het precies gaat, is niet bekend gemaakt.

Een 19-jarige bewoner is verhoord en het vuurwerk is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (28-12-2011 om 23:18)
Toen ik nog met vuurwerk speelde ging ik ook steeds terug naar die zeurende vent op de hoek die werd tenminste kwaad en kwam naar buiten, de mensen die niet reageerde waren niet leuk dus daar gooide je niets.
Staffie (28-12-2011 om 23:14)
Mijn hond zit een week onder de bank en ik schrik mij regelmatig rot van die knallen maar morgen ga ik om vuurwerk voor mijn zoontje. Hij vind het prachtig net als ik toen ik jong was, ZEUR toch niet voor die paar dagen per jaar, Mijn vuurwerk is wel LEGAAL want er is BELASTING over betaald.
Jedidja (28-12-2011 om 22:03)
Van mij mogen ze alle knalvuurwerk afschaften en verbieden. siervuurwerk is mooi om naar te kijken, knalvuurwerk is alleen maar gevaarlijk en je schrikt je steeds bijna dood... denk ook eens aan de huisdieren, waarvan de meesten er ook als de dood voor zijn.. en alle gewonden ieder jaar weer....
R. (28-12-2011 om 19:47)
Jullie moeten je niet zo aanstellen en niet zo gauw je conclusies trekken zoals J. zegt. misschien worden mensen ook wel niet goed van jullie, en jullie zijn er het hele jaar en die klappen maar een paar dagen
Van Es (28-12-2011 om 19:32)
Illegaal ? Het enige wat hier achter schuil gaat is dat de fiscus aan het in het buitenland gekochte vuurwerk geen geld verdient, btw dus! Daarom wordt er hier op gejaagd door de overheid. De 'vuurwerk teams' van de politie kunnen beter hun tijd besteden aan toenemende inbraken en roofovervallen!
Jeroen (28-12-2011 om 19:23)
Ik snap het wel, de prijzen in de Nederlandse winkels zijn zo absurd hoor vergeleken met de prijzen over de grens. Ergens ben ik het ook eens met J "illegaal knal vuurwerk mogen ze van mij verbieden, illegaal siervuurwerk(op lawine pijlen na) milder straffen bv?
Cookie-instellingen beheren