Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwaarloosde pup uit woning gehaald

Toegevoegd: 30-12-2011, 21.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de gemeente Sluis is afgelopen week een verwaarloosde pup uit een woning gehaald. 

De politie kwam de hond op het spoor na een melding die was binnengekomen via 144 Red een dier. Een dierenpolitieagent ging naar het betreffende adres. Daar trof hij een American Pitbull pup aan van ongeveer vijf maanden. Het dier was te mager en had een ernstige huidaandoening.
 
De eigenaar deed vrijwillig afstand van de pup en vertelde dat hij geen geld heeft voor behandeling. De hond is vervolgens door de dierenambulance overgebracht naar een asiel en onder toezicht van een dierenarts gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (6-1-2012 om 02:13)
Als je geen financiële ruimte hebt, neem dan geen dier op in je leven. Dieren houden kost geld. Verder nog neem geen dier als een soort statussymbool (pitbull, lekker strak) Het dier heeft recht op een goede verzorging en een veilige plek waar het kan leven. Heb je geen poen, NIET DOEN !!
Renata (31-12-2011 om 22:24)
Geen geld hebben is geen excuus voor verwaarlozing en moet naar mijn mening hetzelfde gestraft worden als mishandeling. Die gast is lekker makkelijk vanaf gekomen.
Dierenvriend (31-12-2011 om 19:33)
Barbara, Jamie heeft wel gelijk deze pup is 5 maanden oud dus dan was hij al arm maar kon wel een pup aanschaffen. Waardeloze lui die niet goed nadenken wat een dier kost en zo'n pup is weer de dupe.
Johny (31-12-2011 om 15:38)
Geen dierenliefhebber zal ik niet te snel zeggen. Maar er goed over nadenken is zeker een belangrijk punt! En als je geen geld hebt, op tijd het dier bij een asiel of familie brengen. Dan kun je ieder moment er naar toe én het dier wordt goed verzorgd.
Barbara (31-12-2011 om 14:48)
Nou zeg Jamie, ik weet niet of je gelijk hebt. misschien is hij langzamerhand arm gworde
Roos (31-12-2011 om 10:44)
Er zijn veel domme mensen die onderschatten wat een dier in huis nemen inhoudt. niet voor niks dat asielen en opvang voor allerlei dieren bomvol zitten! ook wordt er veels te veel [door]gefokt!!!!
Cookie-instellingen beheren