Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Twee pony's gestolen uit weiland

Toegevoegd: 01-01-2012, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Uit een wei in 's-Heer Arendskerke zijn deze week twee pony's gestolen. Dat meldt de politie.


De dieren werden tussen 28 en 29 december weggenomen uit een weiland aan de Nieuwe Rijksweg. Het gaat om een IJslander van 18 jaar oud en een Shetlander van 20 jaar oud.

De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie. De waarde van de pony's is onbekend, mede gezien de leeftijd van de dieren. De eigenaar waardeert zijn pony's vooral emotioneel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (3-1-2012 om 07:39)
Eigenlijk is het heel simpel, als het inderdaad om (verwaarloosde ) paardjes gaat van een "eigenaar" die mogelijk in het verleden ook de fout is ingegaan met verzorging e.d., dan moet dit bekend zijn bij dierenbescherming, (dieren) politie en justitie. Die zouden dan, ( rest volgt in bericht 2)
Goes (3-1-2012 om 00:30)
@Jaap-Hoffmann-Dieren liefhebber zoals jullie het allemaal beschrijven hebben jullie volgens mij ieder dag & nacht met een camera voor de wei gelegen jullie weten het allemaal zo goed maar dat ze zijn meegenomen heeft zogezegd niemand van jullie gezien beetje raar terwijl jullie de rest allemaal zo goed weten te vertellen. En Jaap trieste reactie met oud paarde vlees.
Jaap (2-1-2012 om 20:03)
Schijn baar zijn deze paardjes naar een beter onderkomen gebracht, omdat de eigenaar ze verwaarloosde en nu komt hij met emotionele waarde, laat me niet lachen, het is dat iemand anders er voor zorgde , maar de eigenaar keek er dus echt nie naar om, dus geen slager, en het is toch oud paarde vlees
Hoffmann (2-1-2012 om 19:07)
Niks idioot verhaal, de waarheid! Hadden jullie de pony's wel eens bekeken: slechte hoeven, wormenbuik, klitten in de haren, tot aan hun knieen in de modder. Het is dat iemand hier uit de buurt ze voerde, want voor de rest kwam er niemand.
Goes (2-1-2012 om 18:29)
@Hoffmann idd als u informatie heeft omtrent deze zaak zou het wel zo handig zijn om dit ook door te geven aan de Politie die is met het onderzoek bezig, en er staan namelijk diverse advertenties over deze zaak op Zeelandnet zoals jezelf ook wel zal weten ik zal in iedergeval wel een melding hiervan maken zodat ze u kunnen traceren doorniddel van uw email gegevens.
Dieren liefhebber (2-1-2012 om 17:22)
Hoffman heeft wel gelijk het gaat om dezelfde eigenaar Hij kwam nooit bij de ponys ze werden door een buitenstaander verzorgd ik weet zeker dat ze nu beter afzijn een jaar of wat terug zijn er een paar in beslag genomen en dood gevonde n in de stal op de wei daar
Cookie-instellingen beheren