Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Twee pony's gestolen uit weiland

Toegevoegd: 01-01-2012, 13.08 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Uit een wei in 's-Heer Arendskerke zijn deze week twee pony's gestolen. Dat meldt de politie.


De dieren werden tussen 28 en 29 december weggenomen uit een weiland aan de Nieuwe Rijksweg. Het gaat om een IJslander van 18 jaar oud en een Shetlander van 20 jaar oud.

De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie. De waarde van de pony's is onbekend, mede gezien de leeftijd van de dieren. De eigenaar waardeert zijn pony's vooral emotioneel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (2-1-2012 om 16:30)
@Hoffmann: wat is dit nu voor een idioot verhaal? Het een heeft niets met het ander te maken lijkt mij. En als jij nu info hebt hierover moet je dat kenbaar maken bij de politie of de eigenaar!!
Roadrunner (2-1-2012 om 14:35)
Hoe triest het ook is als ze terug gevonden willen worden graag foto's van ze bij het artikel plaatsen en meer informatie over ze want zo is de kans klein dat ze worden gevonden helaas
Goes (2-1-2012 om 13:50)
Hoe kun je nu zoiets neerzetten terwijl je niet eens weet of het om dezelfde eigenaar gaat en ik weet dat dat in dit geval dus niet zo is, de pony`s werden goed verzorgd dus hoe kun je dan zeggen dat ze nu beter af zijn weet je wel wat dit emotioneel met je doet als je zoiets overkomt en nog erger wat er met de pony`s eventueel gebeurd zou kunnen zijn, denk eerst eens even na voordat je zoiets neerzet!
Hoffmann (2-1-2012 om 09:39)
Die pony's zijn vorige week opgehaald door de volgens mij De Kok (paardenslager), heb er niet bij stilgestaan dat het mis was. Eerlijk gezegd denk ik dat ze nu beter af zijn. Een paar jaar terug heeft iemand op dezelfde plek een aantal pony's laten verhongeren.
Triest (2-1-2012 om 09:15)
Ze moeten met hun poten van andermans spullen en vooral dieren afblijven, triest gewoon hoop dat ze snel in goede gezondheid teruggevonden worden, sterkte voor de eigenaar, lijkt me vreselijk als ze je dieren meenemen.
Eline (2-1-2012 om 08:07)
Arme pony's! Hopeiijk komen ze snel terecht! Die mislukte klootzakken moesten ze flink straffen! Sterkte voor de eigenaar!
Cookie-instellingen beheren