Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Kat beschoten met buks Zierikzee

Toegevoegd: 05-01-2012, 22.16 uur - Update: 06-01-2012, 10.35 uur
 De kogel is duidelijk zichtbaar in de bovenzijde van de neus.
De kogel is duidelijk zichtbaar in de bovenzijde van de neus.
© Foto: John de Vlieger
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is een kat donderdagmorgen het slachtoffer geworden van een laffe daad.


De kat, met de naam Tazio, werd namelijk in de Bagijnestraat beschoten met een buks. Het dier heeft het voorval overleefd. De kogel raakte de kat aan de bovenkant van de neus (foto). Volgens de eigenaar was het dier tussen 08.30 en 09.30 uur even tien minuutjes buiten en is toen beschoten.

Er is nog geen spoor naar de schutter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (6-1-2012 om 23:23)
@John: wat een achterlijke vergelijking zeg. Goed dat jij niet naast mij woont!
Renata (6-1-2012 om 23:21)
@Staffie: wat ben jij asociaal zeg. Een emmer water naar een kat gooien is ook afdoende om hem uit je tuin weg te houden. Jij vindt de ergenis v. dat tuig dus begrijpelijk, ik vind het crimineel!!! Als het mijn kat was en ik wist wie het was zou het hem nog lang heugen.
Poep bij hun zelf in de tuin teruggooien (6-1-2012 om 21:04)
Als ik dit lees begrijp ik het best,Mensen gaan zelf op vakantie en laten de katten lekker achter in de tuin. Heerlijk he met 2 kinderen die graag buiten spelen. Ik heb de troep van die katten.Van mij flinke bekeuringen geven aan die mensen van katten,honden en paarden Rotzooi zelf opruimen
Cj (6-1-2012 om 19:24)
Beterschap voor het arme beestje, hopelijk zal hij/ zij zonder blijvende schade herstellen. Degene die dit op het geweten heeft zal hoe dan ook op een dag gestraft worden, dat noemen we dan rechtvaardigheid.
Nitwit (6-1-2012 om 18:54)
Ok, er zijn veel katten die buiten schijten in andermans tuin, maar ook genoeg wildplassers die iemand zijn portiek vol pissen of kotsen. Je kan beter die figuren afschieten
Staffie (6-1-2012 om 18:49)
Als alle kattenliefhebbers die hieronder gereageerd hebben nu eens zorg dragen voor hun HUISdier en ze niet klakkeloos 24/7 buiten laten lopen en SCHIJTEN komen er mischien ook geen mensen op het idee er van ergenis op te gaan schieten.
Cookie-instellingen beheren