Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Babbeltruc in Vlissingen

Toegevoegd: 10-01-2012, 15.28 uur - Update: 10-01-2012, 20.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdag omstreeks 12.15 uur kwam er een melding binnen bij Politie Zeeland dat er door middel van een babbeltruc een portemonnee was weggenomen van een ouder echtpaar uit Vlissingen. 

Van deze melding is een burgernet-actie gemaakt, zodat mensen direct uit konden kijken naar de mogelijke verdachten. Het echtpaar had boodschappen gedaan bij de Agrimarkt in Papegaaienburg. Hierna liepen zij naar het appartementencomplex waar hun woning is.


Door middel van een babbeltruc kwamen een man en een vrouw ook het complex binnen. In het appartementencomplex is op slinkse wijze de portemonnee van het echtpaar weggenomen door de twee. Vermoedelijk hebben de twee goed kunnen zien welke pincode er ingetoetst werd tijdens het betalen van de boodschappen, want in minder dan geen t

ijd was er al voor enkele duizenden euro's gepind van de rekening van het echtpaar. Door de gedupeerden is een signalement van de mogelijke dieven opgegeven. De man had een lichtgetint uiterlijk en was tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij had kort zwart haar. De man droeg een zwarte jas met een capuchon met een bontkraag en een blauwe spijkerbroek.

De vrouw was eveneens tussen de 25 en 30 jaar oud. Zij was gekleed in een witte jas met een bontkraag, een beige broek en lichte Uggs (laarzen). Op het hoofd droeg de vrouw een grijze Peruaanse muts met oorflappen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (10-1-2012 om 22:04)
Gelukkig dat de AGRImarkt camera's heeft? Jammer van de mensen. Blijven opletten, want mischien wonen de daders in de buurt en komen er nog een keer "boodschappen" doen.
Marco (10-1-2012 om 20:08)
Ze blijven er maar intrappen in die babbeltrucs. Klinkt misschien hard, maar zelfs al komt er een kind naar me toe met een zielig verhaal zal ik niks geven, althans, ik zal heel goed rond me kijken terwijl ik staat te luisteren. Te vaak naar Oplichters Ontmaskerd gekeken. Laten ze zien hoe t gaat.
Cookie-instellingen beheren