Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man geslagen met bierflesje

Toegevoegd: 15-01-2012, 19.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg zijn zaterdagavond twee mannen uit Oost-Souburg van 21- en 22 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling.

Zaterdag rond 23.45 uur was melding gedaan dat er een dreigende situatie was ontstaan bij een horecagelegenheid aan het Damplein. Ter plaatse bleek dat een 20-jarige Middelburger met een bierflesje op zijn hoofd was geslagen. Door omstanders werd het signalement doorgegeven van degene die zou hebben geslagen. Ook zou er mogelijk nog een tweede persoon bij betrokken zijn.
 
Het tweetal was vervolgens richting de Bellinkstraat gelopen. Na een zoektocht in de omgeving werd rond middernacht het tweetal aangehouden. Beiden zijn overgebracht naar Torentijd en ingesloten voor verder onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (16-1-2012 om 10:00)
Als ze 17 en 18 waren zou ik zeggen ja wat doen die snotjongens nog om die tijd op straat,maar in torentijd zitten ze ook goed,want tegen drank kunnen ze niet.
Desy (16-1-2012 om 08:38)
Tijd voor een tijdklok. iederren op tijd binnen!!!!
D (16-1-2012 om 01:37)
@marijke: ten eerste gaat het om 2 volgens de wet"volwassen" jongens dus zijn deze vrij om te gaan waar ze willen. Ten tweede is het zaterdag avond (stapAvond) dus is het niet zo vreemd dat ze rond dat tijdstip bij een horecagelegenheid aanwezig waren Wel erg jammer dat ze zich zo misdragen hebben!
Marga (16-1-2012 om 00:16)
@Marijke 20 en 21 jaar zijn nu niet echt snotjongens meer hoor. En die kunnen dan ook een beetje steviger aangepakt worden dan een minderjarige. Op de tv gezien dat een 14 jarige zijn ex vriendinnente en haar vader heeft gestoken. Meisje ligt in coma. Dat is dus wel een gevaarlijk gestoord snotjong.
Jeffrey (15-1-2012 om 23:48)
Euh, Marijke, misschien moet je eens op zaterdag avond een rondje gaan lopen rond die tijd. Ze noemen het een weekend, en dan gaan jongeren op stap en hebben een gezellige avond (schrik niet! vaak gaat dit tot 5 uur smorgens door !) .
Vlissinger (15-1-2012 om 22:45)
Sterkte voor het slachtoffer, en ik hoop dat de daders flink gestraft worden(zal wel weer niet, straffen zijn veel te laag hier in nederland) @ marijke: noem je 21 en 22 jaar snotjongens? ze zijn geen 15 meer, om die tijd begin je net met uitgaan.Jammer dat er steeds meer zijn met een kort lontje
Cookie-instellingen beheren