Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie vanwege foto op Hyves

Toegevoegd: 18-01-2012, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - In zijn ouderlijk huis is woensdagmorgen rond 07.00 uur een 16-jarige jongen aangehouden nadat hij op Hyves een foto van zichzelf had geplaatst waarop hij stond afgebeeld met twee mogelijke vuurwapens.

Uit onderzoek van de politie kwam naar voren dat de jongen afkomstig was uit Tholen. Tijdens de zoeking in de woning werden de twee mogelijke vuurwapens gevonden. Het bleek te gaan om twee balletjespistolen die niet van echt te onderscheiden zijn.


De jongen had de balletjespistolen in het buitenland gekocht. Omdat deze in Nederland verboden zijn, zijn ze in beslaggenomen. De 16-jarige jongen is na verhoor met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (18-1-2012 om 23:46)
Hebben ze nu echt niks beters te doen laat die jonge toch zo gevaarlijk zijn die dingen niet ga beter me navigatie gistym zoekken plaats van zulk ongijn
Mariska (18-1-2012 om 23:39)
De jongen is waarschijnlijk aangehouden vanwege verboden wapenbezit. Zelfs als je een stuk elecktriciteitkabel op zak hebt kan je worden aangehouden. Om de reden dat je hier iemand ernstig mee kan verwonden. Het slaat nergens op maar het is verboden hier. Iedereen heeft dus wel iets wat verboden is.
Zeeuwserkanniet (18-1-2012 om 21:26)
Halloooo waar staat er dat ie een pistool op iemands hoofd zette?? Tis een foto!! waar zijn jullie in godsnaam mee bezig.. Gewoon stoer doen heet dat
Ria (18-1-2012 om 18:53)
Overdreven? laat je nakijken en emigreer naar Aziƫ of Afrika! Daar zijn misschien zulke praktijken gewoon maar iedereen heeft het recht om zich in Nederland veilig te voelen! Compliment Wout! Compliment politie!
Dropje (18-1-2012 om 18:51)
Bij mijn weten mag je een balletjespistool wel in huis hebben, mag je er alleen niet mee de openbare weg op. Zolang hij er mee op hyves staat lijkt het mij dat hij toch niets verkeerd heeft gedaan?
Koekwaus (18-1-2012 om 18:41)
Hadden we maar...... Keurige actie! Brevik in spe op tijd om zeep helpen. Iedereen bij gebaat.
Cookie-instellingen beheren