'Vermoedelijk geen sprake misdrijf'

Toegevoegd: 19-01-2012, 17.02 uur

Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De politie vermoed dat het 9-jarige meisje dat woensdagavond zwaargewond werd aangetroffen in Sint Maartensdijk toch niet het slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Volgens de politie zijn er vooralsnog geen aanwijzingen gevonden voor een misdrijf. Het meisje werd gisteren gevonden in een woning aan de Zuidsingel. Ze werd na reanimatie met spoed overgebracht naar Rotterdam. Volgens de politie verblijft ze daar nog steeds en maakt ze het naar omstandigheden redelijk goed.

De politie heeft vandaag diverse getuigen gehoord. Het gaat onder meer om familieleden. Er is ook een buurtonderzoek gehouden. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don heeft men op die wijze geprobeerd een beeld te krijgen van de omstandigheden die hebben geleid tot het letsel.

Uit deze onderzoeken, maar ook uit het forensisch onderzoek, is voorlopig gebleken dat in de woning geen misdrijf is gepleegd.

Zie ook:
- Onderzoek zwaargewond meisje (18-01-2012)
- Traumateam assisteert bij reanimatie (18-01-2012)Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750