Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Polen gepakt voor diefstal oud ijzer

Toegevoegd: 01-02-2012, 20.00 uur
Door: Roland de Jong
HEIKANT - De politie heeft maandagavond op een bedrijfsterrein aan de Julianastraat in Heikant twee Polen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens diefstal van een partij oud ijzer.


De mannen werden omstreeks 21.00 uur op heterdaad betrapt op het wegnemen van het oud ijzer, dat zij zojuist in een bestelbus hadden geladen. Zij zijn na de aanhouding overgebracht naar Torentijd in Middelburg alwaar zij in verzekering zijn gesteld.

Na verhoor en onderzoek zijn zij woensdag met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (2-2-2012 om 18:12)
QuasiMoto KIJK deze man of vrouw weet waar de klepel hangt,een slim iemand tussen al dat geswets,eerst de balk uit je eigen oog,dan de splinter uit een ander zijn oog
Politieman (2-2-2012 om 16:43)
Bij het niet verschijnen op de rechtzitting zullen zij bij verstek worden veroordeeld. Omdat de dagvaarding is uitgereikt in persoon worden zij direct in het opsporingssysteem gesignaleerd. De daders kunnen later worden aangehouden om hun straf te ondergaan. Welke dat is?? Dat is aan de rechter!
QuasiMoto (2-2-2012 om 16:26)
Elk land krijgt de gastarbeiders die het verdient. Die mensen zijn hier omdat ze lekker goedkoop voor de lokale ondernemers zijn. Dat heet uitbuiting. Als we al het werkschuwe Nederlandse tuig aan het werk helpen, hebben we geen gastarbeiders nodig. Kan Wilders ook met pensioen.
Howard (2-2-2012 om 16:21)
Hopelijk hebben de twee allochtone (.. ik discrimineer toch niet, hee ..) medelanders nu hun lesje wel geleerd. De lange arm der Wet laat niet met zich spotten. Bbbrrrrr.
Judge dredd (2-2-2012 om 16:18)
Helemaal met mark eens ! maar ja, wij zijn maar nederlanders natuurlijk..
Fred (2-2-2012 om 12:22)
Triest, moedeloos, als ik dit hier lees, uiteraard ben ik het eens met de commentaren.Wanneer wordt er in de regering / justite eens iemand wakker, op welke zakkenvullers moeten we nu nog stemmen om eens iets nuttigs voor elkaar te krijgen. ?
Cookie-instellingen beheren