Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt poes uit boom

Toegevoegd: 03-02-2012, 11.02 uur
Een brandweerman haalt de poes uit de boom.
Een brandweerman haalt de poes uit de boom.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De brandweer - redder van mens en dier - heeft donderdagmiddag een poes uit een boom gehaald.

De poes zou al sinds woensdag op dezelfde plek in de boom hebben gezeten. Een medewerker van de dierenambulance zou 's middags nog een kijkje genomen hebben maar kreeg de poes ook niet uit de boom. Omstreeks 17.10 uur werd de brandweer ingeschakeld die met een hoogwerker ter plaatse kwam.


De brandweerlieden hebben de poes meegenomen naar de brandweerkazerne waar het dier is overgedragen aan de dierenambulance.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kiki01 (5-2-2012 om 09:48)
Lees net het bericht. En natuurlijk ook de reacties richting @ Dierenvriend. Ach beste mensen: Tussen al de dierenvrienden is de kans groot, dat er ook een eikel bijzit, helaas.
BPH (4-2-2012 om 08:56)
Primaire taak van de brandweer; Het redden van mens en dier. Poesje zit er weer warmpjes bij hoor... Goed gedaan Peter!
Echte dierenvriend (2) (4-2-2012 om 01:55)
@ Dierenvriend ... Trouwens, wat hebben de kosten van Goes te maken met het redden van een poes in Terneuzen ? Doe je best eens en probeer volgende keer eens wat verstandelijke praat uit te slaan. Een taart voor die mannen van de brandweer als ze één van onze poezen zouden redden.
Echte dierenvriend (4-2-2012 om 01:53)
@Dierenvriend .... jij bent zaker alleen in de vakantie naar school geweest ? Mijn dierenliefde is heel groot en misschien door mijn leeftijd zie ik wat minder, maar ik ben absoluut nog niet blind. Waar baseer jij de domheid op dat het redden van dieren de Goesenaren 1 miljoen Euro zou kosten ?
Renata (4-2-2012 om 01:19)
Brandweer: mooi werk! @"dierenvriend" toen de caisson was opgeblazen hoorden we ook niet van jou.....dus hou nou ook gewoon je zelige commentaar bij je a.u.b.
Brandweerman (3-2-2012 om 23:15)
Volgens de Wet Veiligheidsregio's behoort 'het beperken en bestrijden van gevaar voor mensen en dieren bij ongevallen anders dan bij brand' tot één van de taken van de brandweer. Lijkt me duidelijk dat ook het redden van een kat uit een boom hierbij hoort...
Cookie-instellingen beheren