Weerbericht:
Opklaringen, vanavond en vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Mogelijk schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 21-02-2012, 19.23 uur - Update: 21-02-2012, 22.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg heeft vanavond mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. Er is nog niemand opgepakt.

Volgens de politie kwam rond 19.00 uur de melding binnen dat er schoten waren gelost in de omgeving van de Torenhofstraat in de wijk Dauwendaele. Volgens de melder vond de schietpartij plaats op straat.


De omgeving werd afgezet en de politie begon meteen een klopjacht op zoek naar de dader. Politiewagens reden door de wijk en ook gingen agenten gehuld in kogelwerende vesten te voet op zoek naar een verdachte. Volgens de politie is er voor zover bekend niemand gewond geraakt.

De technische recherche is ter plekke geweest om onderzoek te doen. Ook de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie is ingezet.
 
Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bandit (23-2-2012 om 12:36)
Tja...lekker veel sp en groen links stemmen jongens en meiden.... Dan ook hier niet lopen klagen....
Nounou (22-2-2012 om 21:00)
Alsof de wereld ooit beter was..........
Ger (22-2-2012 om 20:15)
Natuurlijk, voor sommige Middelburgers kan het niet anders dat de rottigheid uit Vlissingen komt. Want middelburgers zijn heiligen :-)
M1 (22-2-2012 om 15:48)
Woningbouw en gemeente kan er ook niet veel aan doen. Ze kunnen door de huidige wet en regelgeving niet veel meer dan het probleem verplaatsen. Zij zijn de aso's ook liever kwijt, want het kost hun ook geld en aanzien.
Vlissinger (22-2-2012 om 13:18)
Ben geen voorstaander van Wilders, maar in deze wil ik hem wel de vrije hand geven. Hoe ik hier bij kom, kijk maar eens dinsdag avond om halftien naar Nederland 1 naar het programma opsporing verzocht.
Delinquins (22-2-2012 om 12:06)
Middelburg, Dauwendaele het mooiste wat Nederland te bieden heeft, wordt helaas steeds meer negatief in het nieuws gebracht, beter eens overdag filmen zien we wat meer van de mooiste wijk van Nederland Dauwendaele. Iedereen wilt hier graag wonen, Geheid dat er een keer problemen ontstaan.
Cookie-instellingen beheren