Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk bedrijfsongeluk Verbrugge

Toegevoegd: 24-02-2012, 08.08 uur - Update: 24-02-2012, 09.09 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij Verbrugge Terminals aan de Engelandweg in Ritthem is vanochtend iemand omgekomen bij een bedrijfsongeluk.


Volgens de politie kwam de melding even na 08.00 uur binnen. Er werden direct twee ambulances ter plaatse gestuurd. Aanvankelijk werd het traumateam uit Nijmegen opgeroepen, maar kort daarna werd de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

De politie kon vanochtend nog niet zeggen wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer overleed ter plekke. De ambulances vertrokken rond 08.40 uur. De politie kon rond dat tijdstip ook bevestigen dat het slachtoffer was overleden. De politie is ter plekke om onderzoek te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tiest (24-2-2012 om 20:13)
Elk ongeval is een teveel. Blijft het feit dat er zulke grote zware ladingen of voertuigen verplaatsen terwijl niet iedereen veilig in een kooi kan blijven zitten. Chauffeurs mogen na het ongeval van ¾ jaar terug niet meer uit de cabine komen tot heftruckchauffeur stilstaat en toestemming geeft.
Sjoof (24-2-2012 om 19:47)
Heel veel sterkte aan familie,collega's,vrienden en kennissen.Het is gewoon afschuwelijk.@JOS jy weet nie wat je zegt,vast en zeker een kantoorbaan,vind het respectloos van jou!!!!By verbrugge staat veiligheid hoog in het vaandel,zou ff nie wete wat ze nog moete verzinne om het nog veiliger te maken
Collega (24-2-2012 om 17:29)
Daarnaast ben ik het helemaal eens met Jan. Verbrugge heeft inderdaad te veel veiligheids protocollen waardoor de echte veiligheid niet meer te garanderen is. Aan alle nabestaanden Heel veel sterkte. En je zal gemist worden.
Collega (24-2-2012 om 17:28)
Beste Staffie. Ik ben een medewerker op verbrugge. Die veiligheidsbriefing die wij krijgen is niet onder de hijs lopen en veilig werken. Dat noem ik nou een goede briefing maar niet heus.! De echte veiligheidsbriefing hebben ze maar een week vol gehouden.
Onbekend (24-2-2012 om 16:23)
Allereerst bedankt voor alle medeleven. ook ik als collega van cor was erbij. de beste man wou z,n tas veiligstellen voor de kraan toen die zich verplaatste. hij struikelde en kwam zelf onder de rups terecht. de machinist kon hem nooit zien. we zijn er allemaal kapot van. nabestaande veel sterkte.
Staffie (24-2-2012 om 14:09)
Jos weet waarschijnlijk niet dat elke dag alle 100en werknemers voor aanvang een veiligheidsbriefing krijgen, en ondanks alle veiligheidsmaatregelen kan er helaas toch wat gebeuren. het was OP het terein van Verbrugge maar de kraan en machinist waren van een extern bedrijf het was geen havenkraan.