Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dode hond gedumpt in Goes

Toegevoegd: 24-02-2012, 15.04 uur
De dode hond zat in een vuilniszak.
De dode hond zat in een vuilniszak.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - In een vijver in een bos in Goes is donderdag een dode hond gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaar.

De hond werd gevonden vlakbij de Elvis Presleylaan en de Beukenstraat. De hond, een witte teef van ongeveer 1 jaar, lag in een vuilniszak. Het dier had bruine tekeningen en was niet gechipt. Het ras is onbekend.


De politie is op zoek naar de eigenaar van deze hond of naar iemand die weet wie de hond daar in het water heeft gegooid. Men kan bellen met 0900-8844.

De melding van de dode hond wordt behandeld door de dierenpolitie. Dierenpolitieagenten kunnen mensen straffen die dieren mishandelen, verlenen hulp en proberen dierenleed te voorkomen. Meldingen kunnen gedaan worden via telefoonnummer 144.

De dierenpolitie komt in actie tegen het mishandelen en doden van dieren, het verwaarlozen van dieren, het overtreden van het verbod op seks met dieren, dierenporno, stroperij en het aanhitsen van dieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie fruytier (24-2-2012 om 16:18)
Ik heb er ook geen worden voor.
Niet normaal (24-2-2012 om 16:11)
Gewoon schandalig geen woorden voor arm beestje zo te zien was ze ook nog mager die is echt niet dood in die vuilzak gestopt hoor dat beestje is gestikt of verdronken dat beestje heeft een vreselijke dood moeten ondergaan als je er niet meer voor kan zorgen zoek dan een nieuw huis
Marjolijn (24-2-2012 om 16:08)
Dit is om ziek van te worden. Ik hoop dat de eigenaar gepakt wordt.
Beppie (24-2-2012 om 16:08)
Ik hoop dat ze de eigenaar vinden. Wat een dierenvriend zeg. Schandalig zegt wat over deze persoon.
Resa (24-2-2012 om 16:03)
Diep triest dat mensen dit over hun hart krijgen! Zo te zien aan de bouw van het arme beest een Amerikaanse Stafford, laten we hopen dat ze al dood was voordat ze in de plomp werd gepleurd.
Lotte (24-2-2012 om 16:00)
echt te walgelijk voor woorden gewoon! Het arme beestje ziet er ook erg mager uit, waarschijnlijk kreeg ie ook geen eten! Hopen dat ze de eigenaar vinden en opsluiten.
Cookie-instellingen beheren