Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meer meldingen misbruik Westkapelle

Toegevoegd: 29-02-2012, 17.05 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Er zijn al diverse nieuwe meldingen binnengekomen in de Westkapelse misbruikzaak. Dat melden verschillende media.

Bij de GGD Zeeland zouden zeker negen nieuwe meldingen binnen zijn gekomen na de oproep van het Openbaar Ministerie (OM) aan slachtoffers om zich alsnog te melden. De mensen die zich nu gemeld hebben, wil echter bijna niemand aangifte doen. Eén persoon overweegt dat. De rest wil geen aanklacht indienen.


Het OM denkt dat de verdachte, die morgen pro forma terecht staat naar aanleiding van twee aangiftes van vorig jaar, mogelijk tot wel honderd slachtoffers heeft gemaakt. Het OM deed die schatting op basis van een verklaring van de verdachte.
 
Zie ook:
- 'Mogelijk honderd slachtoffers zedenzaak' (29-02-2012)
- Maanden uitstel zaak misbruik Westkapelle (12-12-2011)
- Verdachte zedenzaak blijft vastzitten (09-09-2011)
- Arrestatie na zedendelicten (06-09-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WKP (1-3-2012 om 09:56)
Juist @Loes Wie misbruikte nu wie. Misschien ligt hier wel het punt van de wienige aangiftes.
Gaat door (1-3-2012 om 09:37)
Ik kan hier dus niet bij! het is echt waar zeer verbazend.. iedereen wist er van en niemand die zijn mond open deed, de reaktie 's op tv gisteren het leek/lijkt normaal te zijn in dat dorp . kindermisbruik is niet NORMAAL mensen , en mensen die het wel normaal vinden zijn ook niet normaal!
éen van de 100 slachtoffers (1-3-2012 om 09:22)
Ik merk dat onderstaande reacties getuigen van geen ervaring en van kortzichtigheid. Het ligt een beetje anders als je er zelf midden in zit.Ik was vele jaren geleden vijftien jaar. Machteloos ben je en machteloos laat je het maar over je heen komen...
Widima (1-3-2012 om 08:57)
Ik schaam mij dat ik hier woon.ik ben import en wist het dus niet.dus niet alle bewoners over een kant schuiven.
Marijke (1-3-2012 om 08:31)
Waar een klein dorp groot in kan zijn.Niet naar buiten brengen van ernstige delicten!! Ze vergeten dat wanneer er weing aangifte wordt gedaan de strafbepaling voor de dader óók naar rato zal zijn.Willen ze dat? Denk na want voor je het weet staat hij weer op straat.
Local hero (1-3-2012 om 08:17)
@ Support: doe eens even normaal man, dit heeft toch niets met de kerk te maken. Lekker makkelijk om "de kerk" of "het geloof"de schuld te geven. Volgens mij was de verdachte al jaren geen lid meer van die kerk in Westkapelle, dus jij weet niet waar je over praat maar doet aan stemming makerij.
Cookie-instellingen beheren