Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meer meldingen misbruik Westkapelle

Toegevoegd: 29-02-2012, 17.05 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Er zijn al diverse nieuwe meldingen binnengekomen in de Westkapelse misbruikzaak. Dat melden verschillende media.

Bij de GGD Zeeland zouden zeker negen nieuwe meldingen binnen zijn gekomen na de oproep van het Openbaar Ministerie (OM) aan slachtoffers om zich alsnog te melden. De mensen die zich nu gemeld hebben, wil echter bijna niemand aangifte doen. Eén persoon overweegt dat. De rest wil geen aanklacht indienen.


Het OM denkt dat de verdachte, die morgen pro forma terecht staat naar aanleiding van twee aangiftes van vorig jaar, mogelijk tot wel honderd slachtoffers heeft gemaakt. Het OM deed die schatting op basis van een verklaring van de verdachte.
 
Zie ook:
- 'Mogelijk honderd slachtoffers zedenzaak' (29-02-2012)
- Maanden uitstel zaak misbruik Westkapelle (12-12-2011)
- Verdachte zedenzaak blijft vastzitten (09-09-2011)
- Arrestatie na zedendelicten (06-09-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Westkapelle (1-3-2012 om 07:47)
@Loes, volgens mij ben jij idd een beetje raar, door de indruk te wekken dat het die kinderen hun eigen schuld is......... Hoop voor jou dat het nooit je eigen kind treft. Als je denkt dat als je kinderen waarschuwt en dat ze dan ook luisteren, heb je het ook mis hoor, daar zijn het kinderen voor.
Anoniem (1-3-2012 om 07:32)
Het is zonder twijfel erg en voor de echte slachtoffers een traumatische ervaring, maar ik denk dat als alles tot op de bodem word uitgezocht ook zal blijken dat veel 16 en 17 jarige jongens voor de 'lol' naar deze man gingen omdat ze geld of beltegoed kregen.
Heidi (1-3-2012 om 06:26)
Loes ik schrik van je reactie,jij vind dus dat de kinderen fout zijn geweest ipv de ontuchtpleger omdat ze geld hebben aangenomen en volgens jou oud genoeg zijn...? Van welke planeet kom jij..planeet Westkapelle..? Ik vind het ziekelijk dat iedereen zijn mond dicht heeft gehouden terwijl het hele dorp wist wat voor misselijkmakends er zich in hun woonplaats afspeel(de)!!!
Ikke (1-3-2012 om 00:48)
Ja joh doe vooral geen aangifte,neem van mij aan dat je het nooit echt achter je kan laten en ik weet dat er schaamte/schuldgevoel bij komt kijken,je helpt jezelf als je aangifte doet, je helpt ook andere en toekomstige slachtoffer.hij loopt over een jaar weer vrij rond tenzij de aangiftes komen
C. Zuidkappelen (29-2-2012 om 22:40)
Ik ben geschokt door de omvang van de zaak, maar nog meer dat het gewoon een publiek geheim was en niemand er ooit iets aan deed maar eerder de indruk wekken het doodnormaal te vinden. daar is toch iets ernstig mis mee in mijn beleving. heel ernstig !
Support 81 (29-2-2012 om 19:05)
Eindelijk wordt er eens een keer niets in de doofpot gestopt bij de gereformeerde gemeente westkapelle. Tientalle jaren kon hij zijn gang gaan maar niemand deed iets.Het wordt tijd dat alle religies eens nader worden onderzocht,zodat de periode '' doofpot'' eindelijk eens echt dooft.
Cookie-instellingen beheren