Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Politie zoekt zwarte Opel Meriva

Toegevoegd: 02-03-2012, 17.33 uur
Met deze auto werd getankt zonder te betalen.
Met deze auto werd getankt zonder te betalen.
© Foto: Poltie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - De Zeeuwse politie is op zoek naar een zwarte Opel Meriva in de zogenaamde Cosmo uitvoering. Dit vanwege tanken zonder te betalen.


Met de auto is in februari in de omgeving van Goes twee maal getankt zonder betalen. De auto was toen voorzien van gestolen kentekenplaten, die in Goes van een auto afgehaald waren. De auto heeft een embleemloze gril. Er zit een sportgril in van het merk 'Irmscher', wat heel specifiek is
 
Mensen die weten waar deze auto zich bevindt of die weten wie de eigenaar van deze auto is, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap le Duc (2-3-2012 om 23:42)
Iedereen het zijne geven, dus ook de leverancier van brandstof. Publiceren wat er is vastgelegd. Als je netjes betaald heb je niks te vrezen.
Ed (2-3-2012 om 22:50)
@Olufson, Waarom zou het niet de goede kant op gaan als foto's op het net worden gezet van auto's (personen) waarvan de eigenaar niet betaald aan de pomp? Ik vind dat ze die op ieder medium mogen plaatsen, en privacy verdienen zulke gasten echt niet. Zo ook foto's van overvallers of diefstal.
Corden (2-3-2012 om 22:43)
Hihi mensen maken gekke bokkensprongen in financiƫle crisis ;p
Don (2-3-2012 om 18:42)
Dat is een auto van opelclubzeeland maar als het goed is was hij verkocht
Olufson (2-3-2012 om 18:10)
Het gaat hier om brutale diefstal helemaal mee eens, maar ik weet niet zeker of we zo wel de goede kant op gaan om nu foto's van dit vergrijp op internet te gaan plaatsen.
Patso (2-3-2012 om 18:06)
Een patserig opgesmukt wagentje, maar duidelijk geen geld voor brandstof. best zielig eigenlijk.
Cookie-instellingen beheren