Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse inbraken bedrijven en huizen

Toegevoegd: 04-03-2012, 18.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde aangifte opgenomen van diverse inbraken bij bedrijven. Ook werd gestolen uit diverse woningen in de provincie.


Tussen woensdag 11.00 uur en vrijdag 17.30 uur werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Vlooswijkstraat in Terneuzen. Er is gereedschap en 30 kg lood weggenomen.

Zaterdag werd ontdekt dat er uit een pand aan de Westkade in Sas van Gent koperen leidingen zijn gestolen. Het pand staat al geruime tijd leeg. Tussen vrijdag 17.00 uur en zaterdag 13.20 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Deltaweg in Zierikzee. Inventarisatie moet nog uitwijzen wat is weggenomen.

Afgelopen vrijdag is ingebroken in een woning in de Doctor Ottestraat in Vlissingen. Er zijn een dekbed en een tv gestolen. Zaterdag is rond 17.30 uur een inbraak ontdekt in een woning in de Lorentzlaan in Terneuzen. Uit deze woning zijn een tv en sieraden gestolen.
 
In een andere woning in Terneuzen, gelegen aan het Beethovenhof, is tussen zaterdag 17.00 uur en zondag 01.00 uur ingebroken. Hier zijn computerapparatuur, sieraden en een geldbedrag weggenomen.
 
Zaterdag werd ook ingebroken in een woning in de Zwinstraat in Retranchement. Hier werden een laptop en een iPod ontvreemd. Tussen zaterdag 15.00 uur en 23.00 uur is een poging tot inbraak gedaan in een woning aan de Kerktoren in Middelburg.
 
In de Middelhovestraat in Axel werd ingebroken tussen 19.20 uur en 23.15 uur. Uit deze woning is onder meer computerapparatuur gestolen. Ook werden een telefoon en sieraden meegenomen door de inbreker(s).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V12 (5-3-2012 om 14:05)
Niet normaal meer! Er gaat geen dag voorbij of ja hoor.. weer inbraken!! Blijf uit andermans huis!!!
Leendert (4-3-2012 om 21:14)
En wanneer je schrijft dat er te weinig blauw op straat is, verklaren ze je voor onnozel.
Pik (4-3-2012 om 20:49)
Fijn dat nederland zo tolerand is, hebben onze medelanders ook wat. !!!
Chris (4-3-2012 om 20:31)
Echt niet normaal, blijf met je vingers van andermans spul af
Cookie-instellingen beheren