Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Jongen geschept door automobilist

Toegevoegd: 06-03-2012, 21.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Dinsdag om 17.30 uur vond een aanrijding plaats op de rotonde Wemeldingse Zandweg met de kruising Noordweg. 

Een 18-jarige inwoner van de gemeente Goes fietste vanuit de richting Kapelle in de richting van Wemeldinge Hij werd geschept door een personenauto, bestuurd door een 64-jarige man uit Vlissingen, die de fietser niet had gezien.
 
De automobilist en getuigen van de aanrijding ontfermden zich direct over het slachtoffer, dat een gebroken onderbeen opliep. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M1 (8-3-2012 om 08:07)
Los van het feit of je voorrang hebt of niet, moet je ten alle tijde zelf goed opletten of je het ook daadwerkelijk krijgt!! Een ongeluk kan altijd gebeuren en heeft meestal voor alle partijen negatieve gevolgen. Sterkte aan de betrokkenen.
Jan (7-3-2012 om 15:58)
Fietsers hebben op deze rotonde geen voorrang, Even goed wel erg voor de fietser Maar niet zo leuk voor de bestuurder van de auto, die is nu aansprakelijk voor de schade. Is de auto bestuurder aanlleen W.A. verzekerd, dan draait hij op voor zijn eigen schade, en dat door het toedoen van een ander.
Ronny rotonde (7-3-2012 om 15:57)
Zijn zelden rotondes waar fietsers geen voorrang hebben...
Alex (7-3-2012 om 15:39)
Fietsers hebben veelal voorrang op rotondes; echter niet altijd. let goed op de haaientanden en borden want ze hebben niet overal voorrang; ze nemen het wel altijd wat een enorme ergenis is voor het overige verkeer. hoe de situatie hier is weet ik niet en kan hier dus niet over meepraten.
Danny (7-3-2012 om 15:08)
@Jacqueline, fietsers hebben bij die rotonde geen voorrang, en de rotonde daarna bij de Petrakerk ook niet. Veel sterkte voor de gewonde!
John (7-3-2012 om 14:32)
Volgens Google Maps hebben fietsers daar geen voorrang. Staan overduidelijk haaietanden.
Cookie-instellingen beheren