Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Bejaarde beroofd van halsketting

Toegevoegd: 15-03-2012, 18.50 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 86-jarige vrouw uit Zierikzee is donderdagmiddag middels een truc beroofd van haar halsketting.

Het slachtoffer werd op de Nieuwe Haven aangesproken door een jonge vrouw met een routekaart die de weg vroeg. Als dank kreeg de vrouw twee 'gouden' kettingen aangeboden die gelijk om haar nek werden gehangen.


Het slachtoffer wilde die niet hebben en gaf ze gelijk terug. De jonge vrouw rende hierna direct weg richting de Zuidhavenpoort en liet de 'gouden' kettingen achter. Bij thuiskomst ontdekte de 86-jarige vrouw dat haar eigen halsketting ter waarde van enkele honderden euro's was gestolen.

Signalement van de vrouw: ze heeft lang, donker haar en is circa 170 cm lang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwvlaamse (15-3-2012 om 23:23)
Wel typisch dat er momenteel bij dergelijke dingen, insluipingen jonge vrouwen betrokken zijn is het misschien steeds dezelfde? Veel ouderen zijn gemakkelijker te overtuigen en deze mensen zijn net zo gewiekst als zakkenrollers lijkt het.
Renata (15-3-2012 om 22:23)
Ongelooflijk! Het wordt steeds erger hier, en nee ik wil niet discrimineren maar dit is toch weer typisch een voorbeeld van "oostblok" methodes. Laf, laf, laf! Zou die mevrouw nog graag in het zonnetje buiten willen gaan genieten? Jammer dat ik de "dame" niet gezien heb.
Marijke (15-3-2012 om 19:19)
Wat een smerig mens om zo een oud iemand te pakken. Een jongere zoals ik zou haar alle hoeken van de straat laten zien en dan heeft ze nog geboft!!!
Cookie-instellingen beheren