Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing

Toegevoegd: 17-03-2012, 13.58 uur - Update: 18-03-2012, 15.58 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Bij een botsing in Krabbendijke is zaterdag aan het begin van de middag een motorrijder gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 12.25 uur op de kruising Meiboom - Oude Rijksweg (N289) in botsing met een personenauto. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Aanvankelijk werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek niet nodig te zijn.

Volgens de politie is het slachtoffer een 43-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. Rond het genoemde tijdstip reed een 29-jarige automobilist uit Den Haag over de Oude Rijksweg. Uit tegenovergestelde richting kwamen twee motorrijders.

De automobilist wilde linksaf slaan en verleende nog voorrang aan de eerste motorrijder. Daarna sloeg hij af en kwam in botsing met de tweede motorrijder, de 43-jarige man. Deze werd gelanceerd en kwam een stuk verderop weer op de weg terecht. De gewonde is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom vervoerd.
 
Vanwege de botsing was de Oude Rijksweg enige tijd deels afgesloten voor het verkeer. Er werd een omleiding ingesteld. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (18-3-2012 om 19:30)
Ja hoor daar gaan we weer. fietsers versus auto's, motoren versus auto's en vrachtauto's. scooters/brommers en de rest tegen alles. We moeten samen gebruik maken van de weg en confrontatie betekend kans op ongevallen, jullie doen het allemaal heel goed, schijnt..........
Tony Elias (18-3-2012 om 16:20)
@Krabbendiekenaer (17-3-2012 om 14:39 uur) Rustig an ei, met je vooroordelen, er stond een auto klaar om af te slaan op een T-splitsing dus ze zullen daar rustig aan hebben gedaan. Beterschap voor de onfortuinlijke collega, hoop dat je er snel weer bovenop zit / bent!
IKKUH (18-3-2012 om 13:19)
Ze? niet oordelen aub.... sterkte voor de motorrijder en de automobilist (ja zo schrijf je dat) hopenlijk valt de lichamelijke en geestelijke schade mee
VdVonck (18-3-2012 om 12:12)
Bij het vallen van de eerste sneeuwvlokken gaan de fietsers ook met bosjes tegelijk. Die leren het toch ook nooit? Of begrijp ik het jaarlijks terugkerende geklaag over motorrijders niet? Er rijden hooguit 200.000 motoren in de winter, in de zomer ca 800.000. Logisch dat je dan verschil ziet!
Moevanhetdommecommentaar (18-3-2012 om 08:40)
Ja hoor daar zijn ze weer..... van die mensen die direct weten wie hier de schuldige is. Je word zo moe van die mensen en hun commentaar. Er staat niks van de oorzaak bij, dus laten we nou niet direct de motorrijder veroordelen. Hopelijk vallen de verwondingen mee en is er alleen maar blikschade.
Motorrijder (17-3-2012 om 22:38)
Misschien kan iemand ook gewoon een foutje of verkeerde inschatting maken. niet te snel oordelen.
Cookie-instellingen beheren