Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beveiliger breekt arm bij vechtpartij

Toegevoegd: 18-03-2012, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Zaterdagavond vond bij het Zijpe in Bruinisse bij de tent van de winterfeesten een vechtpartij plaats. Een beveiliger brak daarbij zijn arm.


De ruzie begon in de tent waar een 28-jarige man uit de gemeente schouwen-Duiveland een sigaret stond te roken. Hij werd door enkele beveiligers de tent uitgewerkt. Een 32-jarige man uit dezelfde gemeente ging er op af en werd eveneens naar buiten gewerkt.

Eenmaal buiten ontstond een vechtpartij tussen beide mannen en de beveiligers. Bij de aanhouding van de twee mannen werd de 32-jarige, die letsel opliep in zijn gezicht, gepepperd. Ze zijn beiden naar Torentijd gebracht
 
Een van de beveiligers kwam erg ongelukkig terecht en brak zijn arm. De twee mannen zijn, na het afleggen van een verklaring, zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (18-3-2012 om 23:04)
Als je op respectivelijk je 28ste en 32ste nog naar een feest gaat voor voornamelijk 16-jarigen en je kan je dan ook nog niet eens normaal gedragen; dan wordt het echt tijd om je eens goed te laten nakijken.. Kansloos!
Beekman (18-3-2012 om 18:59)
Tsja, kennelijk is gezellig uitgaan lastig. Ieder weekend wel van dit soort berichten. Pepperspray nodig om die heethoofden aan te houden en dan na een aantal uren moet de politie die figuren alweer naar huis sturen....leve justitie. Hou dat soort volk eens langer vast.
Cookie-instellingen beheren