Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Circusolifant gered uit sloot

Toegevoegd: 24-03-2012, 20.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij de Zeelandhallen in Goes is zaterdagavond rond kwart over zes en olifant van Circus Renz in de sloot beland. Het duurde ongeveer een uur om de olifant er weer uit te krijgen.

Volgens een van de oppassers van de olifant gaat het om een vrouwtjesolifant van 40 jaar oud. Het vrouwtje liep naar het water om zich te wassen en gleed toen uit op de steile kant. Medewerkers van het circus en de brandweer wisten het dier na ongeveer een uur uit het water te trekken.


Omstanders werden grotendeels uit de buurt gehouden, om het dier niet te laten schrikken. Het lijkt erop dat de onfortuinlijke olifant geen verwondingen heeft opgelopen.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (24-3-2012 om 22:31)
Zo.n dier hoort vrij!!!! En niet achter tralies!!! Wordt niet goed voor gezorgd! Hoe kan je zo.n beest nu uit het oog verliezen en dat hij de sloot inglijdt! Ze zouden eens moeten controleren van de dierenbescherming ofzo of ze niet verwaarloosd worden en goed verzorgd worden!
Johanna (24-3-2012 om 21:55)
Weer een goede reden om(wilde )dieren uit een circus te laten.Ze horen in het wild waar ze niet onderkoeld raken als ze willen badderen.!
Jose dek (24-3-2012 om 21:45)
Ik heb ook gezien waar die beesten buiten staan snap het niet hoor langs de snel weg en ook bij het water en toen ik er langs reed heb ik niks te drinken of te eten gezien bij ze terwel ze in de felle zin stonden vind dus dat ze beter voor die beesten moeten zorgen
Myrthe (24-3-2012 om 21:24)
Zooooo zielig dit, het arme beest denkt ook zich te kunnen wassen in zo'n sloot, dat beest weet niet beter.. Ze horen niet in een circus thuis, vind t zielig! Gelukkig hebben ze haar kunnen redden!
Whitefangh (24-3-2012 om 21:15)
Héél goed werk van alle betrokken mensen! Het water zal toch wèl erg koud geweest zijn voor mensen èn dier!
Leo (24-3-2012 om 20:52)
Een circus zonder dierenleed is 10x mooier en leuker .
Cookie-instellingen beheren