Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Motorrijder rijdt door na aanrijding

Toegevoegd: 27-03-2012, 19.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 11-jarige jongen uit Goes is dinsdagmiddag licht gewond geraakt nadat hij tijdens het oversteken was geschept door een motor. De motorrijder is doorgereden.


De jongen stak rond 15.15 uur de zebra over aan de Troelstralaan, ter hoogte van de school, toen hij werd geschept door de motorrijder. In plaats van te stoppen gaf de motorrijder gas en reed er vandoor.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen en mocht hij weer naar huis. Door een getuige werd gemeld dat het ging om een zwarte Kawasaki motor. In het kenteken zit mogelijk de combinatie MR-..-09.

De bestuurder droeg zwarte kleding en een zwarte helm. Heeft u meer informatie over deze aanrijding? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mama van het slachtoffer (1-4-2012 om 12:54)
@MotoRob mijn zoontje is bang bij elke motorrijder die hij nu, maar het oversteken vind hij eng, wat logisch is. En ja een extra rijlesje ken nooit geen kwaad maar bij ons zit de schrik er goed in en zeker als de klok kwart over 3 staat, We danken dan ook iedereen voor het medeleven. de mama
MotoRob (31-3-2012 om 12:04)
@Renata; Het was maar een vraag, ik was er niet bij en kon het niet opmaken uit het verslag van Roland de Jong. Wat dat anticiperen betreft; ik neem af en toe nog eens een rijlesje tussendoor, soort bijscholing, zouden meer motorrijders moeten doen. Hopelijk krijgen ze deze laffaard snel te pakken want die geeft de rest van ons weer eens een slechte naam. Sterkte voor het jongetje en zijn familie.
Objectief (2) (29-3-2012 om 11:44)
En, moeder van slachtoffer en andere betrokkenen, ik wil allen wel heel duidelijk zeggen, ik weet geen details, dus beweer ook absoluut niet dat dit hier van toepassing is, maar het is wel iets om over na te denken. Wens ik alle betrokkenen sterkte en hoop dat het snel opgelost wordt.
Objectief (29-3-2012 om 11:40)
Gebeurt steeds vaker ja. Ik kan me zo voorstellen dat het te maken heeft met de nieuwe wetgeving. Als gemotoriseerd verkeersdeelnemer ben je in zulke gevallen bij voorbaat altijd schuldig, ook als je er niets aan kunt doen. Je raakt in een juridische strijd gewikkeld waar je niet op zit te wachten.
Canadees (29-3-2012 om 09:42)
Ik hoor zo dikwijls zeggen, Gevaarliijke punten in het verkeer. Prima, maar de mensen moeten eens wat defensiever rijden. Altijd oog hebben voor overstekende mensen en zeker bij ZEBRA paden waar mensen voorrang hebben en de AUTOMOBILIST MOET AFREMMEN,maar dit gewoon niet doet.
Mama van slachtoffer (28-3-2012 om 22:41)
@MotoRob mijn zoontje liep al op het miden van het zebrap ze moeten gewoon zijn rijbewijs invorderen, nu is het goed afgelopen maar het had ook anders kunnen zijn. En een volgende x rijd hij-zij ook gewoon door want gevoel en respect heeft deze persoon totaal niet
Cookie-instellingen beheren