Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 77 km

Man brengt Hitler-groet aan politie

Toegevoegd: 10-04-2012, 08.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Omstreeks 23.30 uur reden twee agenten van de Zeeuwse politie over de Stationsstraat in Middelburg. Ter hoogte van de brug zagen zij een man naar hen kijken en vervolgens de Hitlergroet naar de agenten brengen.

De agenten zijn gestopt en hebben de man gevraagd waarom hij dit deed. Hierop vond de 29-jarige Middelburger het nodig om nogmaals het gebaar te maken.


De agenten hebben deze man vervolgens een bekeuring gegeven voor belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-4-2012 om 13:29)
@Pollewop, Het zou inderdaad heel erg schelen als er meer nadruk gelegd werd op normen en waarden. Nederland holt hard achteruit ! Vooral respect voor anderen en andermans eigendommen zou geen kwaad kunnen...
Gina (10-4-2012 om 13:20)
JAAP ik keur dat gedrag echt niet goed maar alleen dit jaar zijn onze spiegels er 7x afgetrapt 250 euro per x en ben ik aangereden met baby aan boord en beide gevallen kwam er niemand en zeiden ze niks aan toe doen. Maar hier schenken ze wel aandacht nou sorry dat dat mij kwaad maakt.
Pollewop (10-4-2012 om 12:39)
Dat zïjn nu eenmaal de normen en waarden die zulke lui hanteren, dat is ons nu eenmaal ingepepert dat dat mag, de Tokkies hanteerden toch ook hun normen en waarden? Laten we het nu eindelijk eens over fatsoen hebben! Als we ons allemaal eens fatsoenlijk gingen gedragen, was er niks aan de hand.
Jaap (10-4-2012 om 12:27)
Mijn bloed gaat koken als ik dit lees en dan ook nog een reactie van ene GINA of PETER die vinden dat dit nergers over gaat. Ik kan alleen maar constateren dat deze mensen totaal geen historisch besef hebben en niet erg ontwikkeld zijn. Maar zich wel drukmaken om een buitenspiegeltje van een auto.
Anne (10-4-2012 om 12:08)
Respectloos gedrag! Het lijkt of het steeds erger word in deze maatschappij.
Nick (10-4-2012 om 11:44)
De reacties hier laten al zien dat het met de normen en waarden in Nederland erg slecht is gesteld. Is het dan normaal dat er zulke uitingen worden gemaakt? Vinden we het normaal als iemand zijn middelvinger opsteekt naar een agent? Gelijk bekeuren. Als je dit al laat gaan word het steeds erger.
Cookie-instellingen beheren