Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man brengt Hitler-groet aan politie

Toegevoegd: 10-04-2012, 08.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Omstreeks 23.30 uur reden twee agenten van de Zeeuwse politie over de Stationsstraat in Middelburg. Ter hoogte van de brug zagen zij een man naar hen kijken en vervolgens de Hitlergroet naar de agenten brengen.

De agenten zijn gestopt en hebben de man gevraagd waarom hij dit deed. Hierop vond de 29-jarige Middelburger het nodig om nogmaals het gebaar te maken.


De agenten hebben deze man vervolgens een bekeuring gegeven voor belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (10-4-2012 om 13:58)
eigen recht spelen. Ik heb best wel respect voor de politie want als ze er niet waren was het een hel maar mogen best wel wat minderen. Pollewop, was dat maar waar, maar dan had politie deurwaarders e.a. rechten geen werk als we allemaal netjes waren.
Vlissinger (10-4-2012 om 13:55)
@Gina, dit soort zielige figuren goed blijven verdedigen.Dit zijn nu die stoere mannetjes, als niemad het ziet, die bij u de spiegels van de auto aftrappen.@Peter, als het niet zo zielig was dan was uw reactie voor te lachen.
Marco (10-4-2012 om 13:53)
- dat de politie gelijk maar om kleine dingetjes een bekeuring gaat geven, heb je hoge nood, denk je dat je bij iemand naar binnen mag om naar de wc te gaan? Nee, zijn doods bang met al die rare babbeltrucjes, wat gebeurd er? Je plast buiten, petje ziet dat, gelijk maar bekeuren. Wij mogen ook niet-
Marco (10-4-2012 om 13:51)
@Jaap, waarom gaat daar je bloed van koken wat Peter en Gina zeg? Hebben ze geen gelijk dan? Oke, een Hitler groet is geen leuk zicht maar om maar gelijk een bekeuring voor uit te delen gaat wel ver. Historie was toen, ik heb daar respect voor maar leef in godsnaam NU niet in het heden Het gaat erom
Leo (10-4-2012 om 13:45)
Wat een debielen die Peter en Gia. Leeghoofden? Ja, tuurlijk. Vaak zijn het GEEN leeghoofden maar zogenaamde HBO studenten of mensen met goede banen die teveel gezopen hebben. Negeren? Tuurlijk. Alsof dat het respect terug brengt. De lat er over heen en wegsturen MET bekeuring. Respect afdwingen!
Peterde6 (10-4-2012 om 13:39)
Gina, als je de landelijke geschiedenis zou kennen, weet je juist dat de mensen die deze groet brachten, juist misbruik van macht hebben toegepast, niet iemand die nu een bekeuring geeft, die heeft geen macht die heeft recht om te bekeuren.
Cookie-instellingen beheren