Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man brengt Hitler-groet aan politie

Toegevoegd: 10-04-2012, 08.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Omstreeks 23.30 uur reden twee agenten van de Zeeuwse politie over de Stationsstraat in Middelburg. Ter hoogte van de brug zagen zij een man naar hen kijken en vervolgens de Hitlergroet naar de agenten brengen.

De agenten zijn gestopt en hebben de man gevraagd waarom hij dit deed. Hierop vond de 29-jarige Middelburger het nodig om nogmaals het gebaar te maken.


De agenten hebben deze man vervolgens een bekeuring gegeven voor belediging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Historie (11-4-2012 om 00:30)
Er zijn er hier een paar die minder hersens blijken te hebben dan een gemiddeld varken. Hoe is het mogelijk dat je dit gedrag kan bagatelliseren. Totaal repectloos ook om hier als Adolf te reageren. Het getuigt van de grootst mogelijk vorm van achterlijk gedrag. Gina, je vergelijkt appels met peren.
OK (11-4-2012 om 00:11)
Prima dat je daarvoor een bekeuring krijgt, maar politie mag van mij ook wel meer geweld gebruiken. In Nederland is er over het algemeen weinig ontzag voor politie als je kijkt naar bijv, Spanje, waar ze vaak eerst een paar klappen geven en dan een bonnetje schrijven heb je veel meer respect!!
Renata (10-4-2012 om 22:30)
Voor de mensen die het niet eens zijn met de bekeuring: jullie zijn geen haar beter dan die aso.
Pippa (10-4-2012 om 21:36)
Misschien was die dropl..straalbezopen? Bekeuring prima zoiets laat hij wel voortaan!
Meedenken (10-4-2012 om 20:32)
Het is niet zo ingewikkeld.. De wet wordt door ons voor zover allemaal onderschreven. Iedere simpelaar weet dat dit soort gedrag buiten het normale is. Wat de achtergrond daarvan is, is niet relevant voor de bekeuring. Niet eens met de wet, dan anders stemmen. De politie doet wat ze doen handhaven.
Robin (10-4-2012 om 19:48)
En er zijn gewoon mensen die het belachelijk vinden dat hij een bekeuring heeft gekregen... dat vind ik echt ongekend. Simpele lui, dat is duidelijk. Waar gaat het heen met de wereld?
Cookie-instellingen beheren