Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man te water op Jaagpad

Toegevoegd: 20-04-2012, 21.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een melding van een drenkeling op het Jaagpad in Middelburg. 

Rond 20.10 uur kreeg de politie een melding dat er een dronken man te water was geraakt op het Jaagpad ter hoogte van de IJsselstraat. Omdat de man niet zelfstandig uit het water kon komen is de brandweer opgeroepen. 


Na aankomst van de brandweer was de man snel op de kant. Hij is onderzocht door personeel van een ambulance. Duikers van de brandweer hebben de fiets van de man uit het water gehaald. De man is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zo Kan Het Ook (21-4-2012 om 23:54)
Typisch weer Zeeuwen die meteen over geld en de rekening gaan lopen zeuren. Niemand hier die zegt: "Fijn dat deze meneer met de fiets was, en niet met de auto!" Jullie doen net alsof het verboden is om eens te diep in het glaasje te kijken. Misschien had deze man wel een goeie reden....
Engel (21-4-2012 om 22:44)
Dan moeten ze dat jaagpad is wat beter verlichten er gebeurt daar wel vaker wat dronken of niet dronken het water is toch echt koud hoor
LoL (21-4-2012 om 21:08)
1: Dit is toch humor. 2: Rekening? Waarom betalen we belasting in NL? en de brandweer zijn meestal vrijwilligers, en kwa ambulance, we betalen toch ziekenfonds? 3: Mensen stel je toch eens niet zo aan, er zijn ergere dingen in het leven dan boos worden op een dronken persoon die in het water fietst.
Wee (21-4-2012 om 19:44)
Weer is er de roep om mensen zelf hun (poging tot) hulpverlening te laten betalen. Zovele mensen doen domme ,gevaarlijke en rare dingen.Bewust of onbewust. Het eind zou zoek zijn. Bij zeer verwijtbaar gedrag moeten we claimen. ik ben er een voorstander van om hiermee uiterst voorzichtig te zijn.
Bert (21-4-2012 om 19:32)
Ik vind het niet zo'n probleem hoor. Die man betaald zelf toch net zo goed belasting en dan krijgt hij er nu een keer iets voor terug
Willie (21-4-2012 om 18:01)
Wat een gezeur om de kosten. hebben jullie nu echt niks beter dan te klagen om de kosten. wees blij dat er nog mensen zijn die hun vrijheid willen op offeren voor de medemens. Nee wij maken geen fouten toch? foutje m`n keuken in brand omdat ik lomp doe... en dan mijn fout geeef de rekening maar ..
Cookie-instellingen beheren