Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man te water op Jaagpad

Toegevoegd: 20-04-2012, 21.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een melding van een drenkeling op het Jaagpad in Middelburg. 

Rond 20.10 uur kreeg de politie een melding dat er een dronken man te water was geraakt op het Jaagpad ter hoogte van de IJsselstraat. Omdat de man niet zelfstandig uit het water kon komen is de brandweer opgeroepen. 


Na aankomst van de brandweer was de man snel op de kant. Hij is onderzocht door personeel van een ambulance. Duikers van de brandweer hebben de fiets van de man uit het water gehaald. De man is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (21-4-2012 om 17:33)
"De beste stuurlui staan aan wal"
Meneertje koekenpeertje (21-4-2012 om 16:03)
Wat zijn jullie toch materalistisch ingesteld, wees blij die die man niet verdronken is.Had je vader, broer of zoon kunnen zijn. zelf nooit een stuk in je broek gehad zeker. Hij doet het waarschijnlijk nooit meer, goed werk van de hulpdiensten.
Jop (21-4-2012 om 08:58)
Alle kosten worden toch wel ten laste gelegd van die persoon zeker . Bezopen , en dan met zoveel hulpverleningspersoneel oppad dus laten betalen die dronkelap
Anjo (21-4-2012 om 08:55)
En wie draait er voor de kosten op van zo'n zatlap?! Hopelijk krijgt hij een gepeperde rekening op de mat.
Jan (21-4-2012 om 07:50)
Wel hij mag van geluk spreken dat iemand desze meneer te water zag gaan ,maar ik hoop een ding dat hij wel de rekening moet betalen voor het uitrukken van de brandweer en andere kosten hij heeft ook geld om te gaan drinken dus zou hier ook nog wel geld voor hebben ,en een bedankje voor de hulp
J (20-4-2012 om 22:52)
Was vast een goed feesie.
Cookie-instellingen beheren