Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dak van auto na ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 09-05-2012, 17.27 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - De brandweer heeft vanmiddag het dak van een auto geknipt die betrokken was geraakt bij een botsing in Aagtekerke.

Het ongeluk vond rond 16.15 uur plaats op de kruising Pekelingseweg - Hoge Duvekotsweg. In totaal raakten er drie personen gewond. Eén van hen moest uit het voertuig worden geknipt. De brandweer haalde het dak van een auto.


 Er kwamen drie ambulances ter plekke om de slachtoffers af te voeren. Over de aard en de ernst van het letsel van de drie is nog niets bekend.

Vanwege het ongeluk was de Pekelingseweg gestremd. De politie is ter plekke een onderzoek gestart. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto's weg te slepen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren