Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Massale vechtpartij op veerboot

Toegevoegd: 27-05-2012, 10.31 uur
De politie bij de massale vechtpartij op de veerboot
De politie bij de massale vechtpartij op de veerboot
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag ingegrepen nadat op de veerboot van Breskens naar Vlissingen een grimmige situatie was ontstaan.


Een 60-tal personen, voornamelijk bezoekers van een voetbaltournooi in Breskens, gedroeg zich recalcitrant en raakte met elkaar in gevecht op de veerboot. Door ingrijpen van de politie en de Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is de vechtpartij gestopt.

Hierna heeft de politie busvervoer geregeld voor de groep en heeft deze onder begeleiding naar Arnemuiden gebracht. Een 44-jarige man uit Arnemuiden is aangehouden omdat hij geen gehoor gaf aan een vordering van de politie. De man is naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justin (27-5-2012 om 19:52)
O nee? wie is er nou bij geweest gij of ik ? dat zegt genoeg denk ik, het is alleen zoveel politie omdat ze altijd angstig zijn voor arnemuiden maar er was echt niets bijzonders aan de hand, misschien 1 klap gegeve maar wordt dus weer zwaar overdreven. Als je dr nie bij was sstt aub
Andere supporter (27-5-2012 om 17:00)
Dat er voorgaand jaar voor duizende euro's vernield werd in Breskens is niet belangrijk. Het overmatig drugs en alcohol gebruik heeft hier natuurlijk niets mee te maken. Vandaag op gods dag zal er over gezwegen worden als...
Andere supporter (27-5-2012 om 17:00)
Deze zelfde groep mensen waren afgelopen week al niet gezind, nadat ze te horen hadden gekregen dat de plaatselijke HORECA gelegenheden gesloten waren, nadat er voorgaande jaren, massale vechtpartijen onder elkaar en met de lokale bevolking waren uitgebroken.
Bram (27-5-2012 om 15:30)
Die rotgasten werden thuis gebracht. mijn dochter van 20 niet. Vraag aan de politie om hulp om thuis te komen werd beantwoord met: je moet maar zelf zien thuis te komen. Foutje meneer agent.
G (27-5-2012 om 13:10)
Er waren maar een paar die zich recalcitrant gedroegen... de rest had je geen last vanwant die hadden gewoon plezier Maar om nu met zo'n overmacht met politie aan te komen... Zwaar overdreven!!! Guusje gedraag je in het vervolg eens!!! Maar odat je uit arnemuiden komt...komt er een leger politie
Guus (27-5-2012 om 12:40)
Haha de politie moest niet zo moeilijk doen. er was helemaal niks aan de hand, er is zelfs geen duw gegeven. wel lekker een gratis taxi naar huis. overigens waar we geen supporters maar voetballers..
Cookie-instellingen beheren