Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Verkeerscontroles Zuid Beveland

Toegevoegd: 08-06-2012, 11.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen donderdag 19.00 en vrijdag 02.00 uur zijn op zes verschillende locaties in de gemeenten Reimerswaal en Kapelle verkeerscontroles gehouden. Er werden 16 boetes uitgedeeld.

De controles vonden plaats in Rilland, Kapelle en Yerseke. De meeste boetes werden uitgedeeld voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs: acht keer. Verder droeg een bromfietser geen helm, konden twee personen geen kentekenbewijs tonen en had één iemand een rijbewijs dat zo kapot en onleesbaar was dat dit niet meer aan de eisen voldeed.


Drie personen droegen geen autogordel en kregen zodoende eveneens een boete. Een ander belde niet handsfree. Verder werd tegen drie automobilisten proces-verbaal opgemaakt omdat ze onder invloed van alcohol achter het stuur zaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirjan (9-6-2012 om 07:31)
Hoeveel er wel niet handsfree bellen...en dat zie je aan de rijstijl, kunnen geen richting aangeven...gewoon een gevaar op de weg, ik hou niet zo van bumberklevers en gehinderd worden..
Hans (8-6-2012 om 17:29)
Ze hadden zeker weer geld nodig? En dan zeuren over salarisverhoging maar je gedragen als een klein kind. Als het nu echt zaken waren waarvan je dacht, NOU da's een overtreding. Kortom, spijkers zoeken op laag water.
Trucker (8-6-2012 om 17:15)
Gefeliciteerd met deze overwinning wat een nieuws zeg. Ga alsjeblieft je bezig houden met zaken die er toe doen en laat de hardwerkende burger met rust. Geef is wat vaker een waarschuwing.
Jo (8-6-2012 om 13:33)
Kassa!!
Verkeersdeelnemer (8-6-2012 om 12:43)
Als je dit leest dan is het nog lang niet veilig om aan het verkeer deel te nemen. Sommige mensen doen maar wat. En dat niet iedereen met alleen het verkeer bezig blijkt helaas uit het aantal ongelukken.
Cookie-instellingen beheren