Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij botsing

Toegevoegd: 02-07-2012, 19.00 uur - Update: 02-07-2012, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ongeval op de kruising van de Sloeweg / Bermweg / Veerhavenweg / A58 in Oost-Souburg is maandag aan het einde van de middag een motorrijder zwaargewond geraakt.  


Het ongeval vond rond 17.15 uur plaats. De motorrijder kwam aanrijden vanaf de Sloebrug en reed bij groen licht de kruising over, rechtdoor richting de A58. Op dat moment kwam een 49-jarige automobilist uit Oost-Souburg aanrijden vanaf de A58 die linksaf sloeg richting de Veerhavenweg. De motorrijder botste tegen de rechterzijkant van de auto en kwam ten val. Door de klap raakte de auto en de motor zwaar beschadigd.  

De motorrijder raakte door de aanrijding zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis is Goes. Een traumahelikopter heeft ter plekke medische hulp verleend. De arts van het traumateam is in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vervolgens naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. 

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer is ter plaatse geregeld en omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@janet (12-7-2012 om 00:09)
Hij is al 3x geopereerd en ligt nog steeds intensive care... Hij heeft veel pijn natuurlijk en is heel erg moe steeds.. Hij is de vriend van mn moeder..mijn stiefvader dus.. Hij heeft een lange weg te gaan nog.. De kans zit erin dat hii zn werk niet meer kan doen
Janet (9-7-2012 om 19:00)
Weet iemand hoe het met hem gaat?
R.Schoonen (6-7-2012 om 01:33)
Ik wijs niet direct naar de gemeente Hugo, maar dat de lichten in bijna minder dan een seconde van kleur veranderen is wel erg kort naar mijn mening. Zo krijgt ook degene die door oranje/rood rijd nog de tijd om veilig de overkant te bereiken, ook voor diegene die net niet meer konden stoppen.
Hugo (4-7-2012 om 20:18)
Ja en nu is het al de schuld van de gemeente, 5 seconde vertraging en dan loopt iedereen te zeiken dat het zo lang duurt. Wat als iedereen nog 5 seconde langer door rijdt? 10 seconde vertagging, of een halve minuut? Iets is misgegaan en flink, maar waar dat aan ligt weten wij niet.
Zeeuwse (4-7-2012 om 11:26)
@dennis wondergem zou weleens goed kunnen inderdaad! Ik maak dit zelf regelmatig mee bij de stoplichten in Middelburg omdat ik er al op berekend ben houd ik er rekening mee.. Voor mij is het groen om af te slaan en het recht doorgaan verkeer rijdt ook nog waarom dan stoplichten
ExZeeuw (4-7-2012 om 10:13)
Automobilist reed door rood, einde verhaal. En ja, ik weet het, als motorrijder moet je altijd naar roodrijders uitkijken. Trouwens oranje is stoppen indien mogelijk, niet: je kan het nog halen, gas erbij. Hopelijk komt hij/zij er weer volledig bovenop.
Cookie-instellingen beheren