Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 152 km

Drie aanhoudingen bij wietkwekerij

Toegevoegd: 10-07-2012, 18.20 uur
De hennepkwekerij aan de Statenlaan in Middelburg.
De hennepkwekerij aan de Statenlaan in Middelburg.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdagmorgen zijn in een woning aan de Statenlaan in Middelburg drie personen aangehouden. 

In de woning trof de politie een in werkingzijnde kwekerij aan met in totaal 136 planten. De 31-jarige bewoner en een 41-jarige man en een 33-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Vlissingen, die op dat moment in de woning aanwezig waren zijn aangehouden en ingesloten. De hennepkwekerij is ontmanteld en vernietigd. 


De politie Zeeland heeft dinsdagochtend in een voormalig garagebedrijf aan de Zandstraat te Hulst ook een hennepkwekerij opgerold. Er werden in totaal 268 hennepplanten aangetroffen. Deze hennepkwekerij is ook ontmanteld en vernietigd. Er zijn hiervoor nog geen aanhoudingen verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een gezonde jonge. (13-7-2012 om 15:24)
En Jorn ; Dat huis word dan vast onder verhuurd door de makelaar .. Maar wat als ik dat huisje nou kwam bekijken ?
Een gezonde jonge. (13-7-2012 om 15:23)
Ik veroordeel niemand maar als je graag een jointje wil roken koop het dan zelf of maak 3 plantjes .. das het maximum toch ? && Het is inderdaad bewezen dat een joint gezonder is dan drank .. Maar tot welke hoogte ?
VdVonck (13-7-2012 om 14:38)
Haha! Hoe zouden ze dat hebben gedaan met eventuele 'bezichtigingen'. Om even te reageren op onderstaande: Wiet en drank worden pas gevaarlijk als de gebruiker er niet mee om weet te gaan! Geniet, maar drink (of rook) met mate! Doe het lekker thuis en je bent niemand tot last!
Nel (13-7-2012 om 13:59)
Denk dat de eigenaar minder blij zal zijn.Verhuurd waarschijnlijk aan die lui.Deze moet je dus flink aanpakken want elektriciteit zal ook wel gestolen zijn.Een flinke bekeuring en als ze geen geld hebben.. Alles wat waarde is in beslag nemen.En laten werken met hun zieke lijf en geest .
Beccy (13-7-2012 om 13:16)
@ Jorn en Loes jammer dat jullie mensen die een jointje roken ver oordelen ver oordeel dan de mensen die zwaar drinken in het openbaar!! wiet kan minder kwaat als drank mensen die wiet roken ben ik liever dan mensen die drinken en niet meer weten wat ze doen en dat heb je met wiet niet!
Jorn (10-7-2012 om 19:37)
Wel typisch dat het huis dan ook al een tijdje te koop staat: ben er wel vaker langsgefietst en had het ''te koop'' bordje gezien. Goede reclame voor het proberen te verkopen van je huis! Not.
Cookie-instellingen beheren