Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen mishandeling

Toegevoegd: 16-07-2012, 19.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling die afgelopen zondag rond 02,45 uur plaatsvond in de Walstraat in Vlissingen. 
 
Twee Vlissingers van 57 en 59 jaar oud zijn toen mishandeld door een groep van vier jonge mannen ter hoogte van foto Verschoore in de Walstraat. Allen verdachten zijn rond de 20 jaar oud, hebben een getint uiterlijk, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en droegen witte petjes. Eén van de daders was gekleed in een trainingsbroek met twee witte biezen op elke broekspijp en droeg witte sportschoenen. De 57-jarige man moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan vermoedelijk een gebroken jukbeen.
 
De 59-jarige man hield een pijnlijk been over aan de mishandeling. De jonge mannen renden weg richting Badhuisstraat/Aagje Dekenstraat. De politie verzoekt getuigen of personen die meer informatie hebben over de vier daders zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (17-7-2012 om 11:53)
Nog even en we krijgen Gouda praktijken hier. Sterkte voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren