Weerbericht:
Vannacht vrij helder. Overdag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vernielingen Dorpspark Sluiskil

Toegevoegd: 18-07-2012, 16.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Tussen vrijdagmiddag 17.00 uur en maandagochtend 08.30 uur zijn er vernielingen gepleegd in het Dorpspark in Sluiskil. 

Er zijn diverse banken en tafels uit de grond getrokken.

Er is vandaag aangifte gedaan bij de politie. Deze heeft de zaak nog in onderzoek.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (20-7-2012 om 08:19)
Wat een stel zielige watjes zeg... energie en frustratie teveel? Ga er iets zinnigs mee doen. Dit is totaal zinloos en vooral niet stoer, maar eigenlijk heel laf en sneu. Triest bijna... Beetje jammer.
Marijke (19-7-2012 om 19:56)
Jeremy, jij vindt dit haast begrijpelijk in deze slechte tijden. Nou, laat ze maar eens lid worden van de bib, een zwemkaart etc. er is nog zoveel te doen dan het labzwansen van tegenwoordig. Het begon met hangplekken. Laat ze bij de ouders thuis bij elkaar komen dan krijg je een l ander verhaal!!
K (19-7-2012 om 17:11)
@stef, dat zal moeilijk gaan ouders zijn vaak bijstandtrekkers en lijken meer op de tokkies dan op sluiskillenaren, zelfs de politie weet wie het zijn maar er zal wel weer te weinig bewijs zijn. ik woon ook naast zo'n idioot. ooit was het gezellig in sluiskil. nu is het crimineel
Jeremy (19-7-2012 om 12:16)
Volgens mij heeft er iemand een beetje frustratie dat die straatmeubulair en al uit de grond rukt. haast begrijpelijk in deze slechte tijden, maar, ga eens lekker sporten zou ik zeggen.
Jessica (19-7-2012 om 10:21)
En ouder @import, want ze rijden met auto's...dan denk ik ga lekker stappen in belgië of waar dan ook naartoe. Iedereen weet toch dat er in Sluiskil weinig te doen is...
Import (19-7-2012 om 06:43)
Goh, nu dat weer. Een paar weken terug vernielingen in de Gildestraat (beelden uit tuin stukgegooid, bouten uit autowielen gehaald, autospiegel eraf getrapt), regelmatig ongein bij het dorpsplein.... Die jongens zijn tussen de 13 en 17 jaar, ouders: let es op je kinders en hou ze binnen na 22u!